Az ország több részén akadozik a Vodafone mobilhálózata

Saját tapasztalatok és olvasói visszajelzések alapján valami gond lehet a Vodafone hálózatával, országszerte ugyanis több településen nem lehet hívást kezdeményezni. 

Már a Vodafone Facebook oldalán jelzik a cég ügyfelei, hogy semmilyen irányba nem tudnak hívást indítani. A kommentek alapján a probléma az ország nagy részére kiterjed, a vállalat egyelőre nem reagált. Közben az ügyfelek egyre idegesebbek, van aki még az ügyfélszolgálatot sem éri el.

Hasonló hibák előfordulnak a legtöbb szolgáltatónál, amint megtudunk valami újat frissítjük a cikket. Türelem, valószínűleg a Vodafone munkatársai már dolgoznak a megoldáson.

Frissítve: Úgy tűnik a hibát már javították, ha nem tudsz telefonálni indítsd újra a mobilod. A Vodafone továbbra sem közölt semmilyen információt az esettel kapcsolatban.

Közben megérkezett a Vodafone hivatalos állásfoglalása:

A Vodafone Sajtóosztályán elmondták, hogy hétfőn délelőtt az ország keleti és déli részén az ügyfelek egy része technikai probléma miatt fennakadásokat tapasztalhatott a 2G és 3G szolgálatások működésében. 

A szolgáltató szakemberei 1 óra 15 perc alatt elhárították a problémát, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Néhány ügyfél továbbra is tapasztalhat 3G mobilinternet kapcsán fennakadásokat, nekik a szolgáltató azt javasolja, hogy a készülék repülőgép üzemmódjának be-kikapcsolásával, vagy a készülék újraindításával csatlakozzanak újra a hálózatra.