Bemutatták a legújabb Huawei okosórát és okoskarkötőt

huawei

Idén a Huawei okos eszközökkel halmozza el a rajongókat. Most két eddig megjelent termék felturbózott változatát mutatták be.

INLOCK

A kínai vállalat az amerikai szankciók és az eladások csökkenése miatt, idén leginkább az okos eszközökre fókuszál ás az IT vonalra. Ezt a tények is bizonyítják, hiszen, amíg okostelefonból eddig csak egy-két darabot mutattak be, addig okosórából több, mint kétszer annyit.

A napokban bejelentették a Huawei Watch GT 2 Pro EKG változatát és a Huawei Band 6 Pro modellt. Utóbbi az alap modellhez kepést annyiban változott, hogy kapott egy testhőmérséklet mérést. Emellett még olyan specifikációkkal van felszerelve, mint az 1,47 colos AMOLED kijelző, a kéthetes üzemidő, vér-oxigénszint mérés, pulzusmérés, stresszmérés és 96 féle edzésmód figyelése.

A Huawei Watch GT 2 Pro EKG okosóra, pedig a nevéből adódóan az EKG mérést kapta meg, így ez lett az első okosóra a cég kínálatában, ami tudja ezt a funkciót. A készüléke egy 1,39 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, adott a pulzus, a vér-oxigén és a  stresszmérés az új funkción kívül, emellett több, mint 100 féle edzésmódot lehet vele követni. Az okosóra rendelkezik hangszóróval és mikrofonnal is egyaránt, így telefonálni is tudunk vele.

huawei

Az árazást tekintve a GT 2 Pro első körben 143.000 FT-os áron nyithat és az értékesítés augusztus 12-én kezdődhet meg. A Band 6 Pro első értékesítési dátuma pedig augusztus 20, ez pedig 21.000 Ft-os áron érkezhet. Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkban is elérhetőek lesznek-e a termékek.


Forrás