Bivalyerős lesz az új iPad Pro

ipad pro

Az Apple idén újabb iPad Pro táblagépet dobhat a piacra, amiről már ki is derült, hogy milyen processzorral lesz felszerelve. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A tavalyi évben mutatkozott be a legújabb generációs iPad Pro modell, ami sokak nagy örömére, egy M1-es chipet kapott meg, ugyan azt, amit a MacBook Air laptopnál használtak. Ez nagy üzemidőt ígér, emellett a teljesítménye is kiemelkedik a mezőnyből.

A legújabb szivárgások szerint, valamikor az idei évben, ősszel jelenhet meg a sorozat folytatása, ami ismét nagy előrelépést hozhat, hiszen azt mondják, hogy egy új, M2-es chipet fog megkapni, ami azt jelenti, hogy megint egy laptopokba szánt, saját fejlesztésű hardver felel majd a zökkenőmentes működésért.

m2

Állítólag az új lapkát, a TSMC 4nm-es eljárásán fogják gyártani, ami garantálja a teljesítménynövekedést és a sebesség fokozását. Emellett a GPU is változhat, hiszen az előző generációnál használt 7 és 8 mag helyett, 9 és 10 magot fog kapni a processzor.

Ráadásként a termék MagSafe töltéssel is fog érkezni. A szivárgás valóssága eléggé valószínű, hiszen nemrég mutatták be a legújabb iPad Air generációt, ami M1-es chippel van felszerelve, így ésszerű lenne, ha a Pro modellek már erősebb hardverrel jönnének.


Forrás