Csúszik az Exynos 2200-as bemutatása

exynos

A Samsung a napokban tervezte bemutatni a legújabb fejlesztésű processzorát, de úgy tűnik, hogy ezt elhalasztották. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

crypto50

A Samsung 2022. január 11-én mutatta volna be a legújabb fejlesztésű Exynos 2200-as lapkakészletét, de ez elmaradt és az ezt hirdető Twitter poszt is törlésre került a Samsung hivatalos Twitter fiókjából. Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a történtek mögött.

Egy megbízható forrás azt állítja, hogy az eseményt csak elhalasztották, de több forrás arra gyanakszik, hogy valami baj lehet a lapkákkal a háttérben és így az is lehetséges, hogy csak Snapdragon 8Gen1 SoC-al felszerelt Samsung Galaxy S22 szériás okostelefonok érkezhetnek idén. Persze erre nincs semmi garancia és ez egyáltalán nem biztos, hiszen még van egy hónap a bemutatásig, az elegendő idő lehet megoldani a problémákat, ha vannak.

exynos

Ha tényleg valami baj van az új lapkákkal és nem lehet őket megjavítani, akkor viszont sokan tényleg örülhetnek, hogy csak Snapdragon-os verzió jön, viszont ez egyúttal azt is eredményezheti, hogy készlethiány léphet fel, hiszen nem lesz elegendő chip az összes piacon való részvételhez.

A forrás szerint ugyan ez lehet a helyzet az Exynos 1200-as processzorral is, amit már be kellett volna, hogy mutasson a Samsung, de még mindig nagyon kevés róla az információ. Állítólag a Samsung Galaxy M33 5G, a Samsung Galaxy A33 5G és a Samsung Galaxy A53 5G okostelefon is utóbbit használhatja majd, így kíváncsian várjuk mi is a fejleményeket a termékekkel kapcsolatban.


Forrás