Elindult a Black Friday az Alza.hu-nál

alza-cover

Az Alza.hu-nál is egy kicsit korábban kezdődött a Black Friday, mint ahogy annak a “hivatalos” napja lenne. Több jó ajánlattal is találkozhatunk oldalukon, de azért nem árt vásárlás előtt az árakat is ellenőrizni.


Az Alza.hu az elmúlt évek alapján nem csak egy napon szokta tartani a Black Friday-t. Ebből adódóan mikor tegnap este felmentem az oldalukra nem lepődtem meg, hogy ott már csütörtökön Black Friday volt (vagy kitudja, hogy már pontosan mióta). Majd ezek után böngészni kezdtem az ajánlatok között, persze minden egyes terméket nem néztem meg, mert mint tudjuk nagyon sok a választék a weboldalukon. Egy kicsit hosszabb keresgélés után végül sikerült találnom pár ajánlatot amire az árukereső és más hasonló oldalak alapján is azt mondanám, hogy megéri az árát. Persze azt azért nem mondanám, hogy bomba jó áron vannak ezek a dolgok, de lényeges olcsóbbak mint más weboldalakon.

alza-bf

Érdemes tehát böngészni az Alza.hu oldalát, de nem árt az sem ha mellette az árukereső is nyitva van, hogy tudjuk ellenőrizni az árakat. Aki pedig nem találja meg jó áron azt a terméket amit szeretne nézzen szét több helyen is, mert lesz még ma máshol is Black Friday illetve vannak olyan oldalak ahol már korábban elkezdődött:

Felejthetetlen Black Friday-t tartana a Media Markt

Megvan az Extreme Digital Black Friday időpontja

Elindult a Black Friday hete az Euronics-nál

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.