Megvan az Extreme Digital Black Friday időpontja

Az Extreme Digital és az eMAG idén már közösen vág neki a fekete pénteknek. A két cég hamarosan egyesül, de továbbra is külön weboldalon lehet elérni őket. Az Extreme Digital főként a műszaki vonalra koncentrál, az eMAG portfóliójában pedig gyakorlatilag mindent megtalálunk. Arról egyelőre nem szólt a fáma, hogy a két brand fog-e valamikor egyesülni.

Az eMAG Black Friday időpontját még nem árulták el, de most kiderült, hogy az Extreme Digital-nál november 15-én azaz jövő héten pénteken tartják a fekete pénteket. Borítékolható volt hogy, nem egy napon lesz majd mindkét webáruháznál a Black Friday, így az eMAG esetében november 22 vagy 29 jöhet szóba. Az Extreme Digital már létrehozott egy külön oldalt, gyaníthatóan az elkövetkezendő napokban elkezdik feltölteni és megtudjuk milyen akciókra számíthatunk.

A sajtóközlemény szerint megnövekedett látogatói számra való tekintettel a szerverkapacitást megerősítik. Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb fejleményekről iratkozz fel az Extreme Digital hírlevelére, ezt a fenti linken keresztül is meg tudod tenni. A feliratkozók között kisorsolnak egy 169 cm-es 8K-s LED TV-t.

Rendkívül pozitívan látja a jövőt mindkét cég, és a fúzióval lényegében ők lesznek a legnagyobbak a piacon, csak a külföldi riválisoktól tartanak.

“Az új, közös vállalat létrejöttével gyakorlatilag megduplázzuk a megrendeléseink számát és a cég méretét is. Idén együtt 80 milliárd forint körüli nettó árbevételt fogunk elérni. Elbocsátásokra sem az Extreme Digital, sem az eMAG oldaláról nem kell számítani, mivel a következő öt évben tervezett terjeszkedéshez mind a hatszáz munkatársunk munkájára szükség lesz” – mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.