Érdekességek az élő kaszinó világából

Ha szeretsz kaszinózni, ha téged is izgatottsággal tölt el az online kaszinók világa, akkor bizonyára minden kaszinóval kapcsolatos érdekességet szívesen olvasol. Mutatunk is néhány olyan tényt, érdekességet, amelyek a kaszinóval, a kaszinó világával kapcsolatos.

Kaszinók a világ számos táján megtalálhatók, de Las Vegasban van a legtöbb ezekből a létesítményekből. A kaszinó azonban nem Las Vegasból indult útjára és még csak nem is egy amerikai, nevadai kifejezésből származik a kaszinó szó, hanem a casa olasz szóból, ami házat jelent, azonban gyakran használják még nyaralókra és társadalmi klubokra is. Az első kaszinók Olaszországból indultak útjukra, mégpedig a 17. században. Majd az élő kaszinó is kezdett teret hódítani.

Vitathatatlan, hogy a kaszinó világát kedvelő emberek a nyerőgépes játékokat kedvelik leginkább. Az egyik legnagyobb nyerőgépes győzelmet egy szoftvermérnök tudhatja magáénak. Hol máshol zsebelhette be a több millió dolláros nyereményét, mint Las Vegasban?

Az emberek nem pusztán az online nyerőgépekért vannak odáig, hanem az élő kaszinókért is. Az élő kaszinók ugyanis a játékok széles skáláját kínálják a játékosok számára. Hiszen a nyerőgépek mellett megtalálhatók az élő asztalok, a rulett, a póker, a virtuális játékok és sok minden más is.

Az élő kaszinók közkedveltségének másik oka a csábító promóciók és bónuszok, hiszen minden élő kaszinó, üdvözlő bónuszokat kínál a játékosok számára, amibe beletartozhat az ingyenes pörgetés is. Az a tény, hogy az élő kaszinók éjjel-nappal elérhetők, szintén vonzóvá teszi a kaszinózást a játékot kedvelők számára. És minden szerencsejátékot kedvelő és online is játszó egyén szereti, ha a kifizetések gyorsak és megbízhatóak.

Sokan azt is kedvelik, ha nyugodtan játszhatnak, éppen ezért döntenek sokan az online kaszinó mellett. És sokan szeretnek sokáig játszani úgy, hogy közben nem zavarja őket senki. Hosszú pókerjátékra volt már példa az elmúlt esztendőkben. Az egyik leghosszabb pókerjáték ugyanis összesen nyolc évig tartott. Igen, jól olvasod. Ez egy nagyon hosszú mérkőzés volt, de a nyolc évet úgy kell érteni, hogy közben a játékosok élték az életüket, tehát aludtak és kielégítették a szükségleteiket, azonban maga a játék összesen 8 évig nem fejeződött be.

Néhány asztali játék eredete még vitatott, azonban azt már tudjuk, hogy az első nyerőgép 1887-ben látta meg a napvilágot. A nyerőgép, a Liberty Bell nevet kapta és Charles Fey fejlesztette ki. Ezzel utat nyitott a további játékgépek megszületésének.

Nevadában olyannyira kedvelik a kaszinójátékokat, hogy az egyik nevadai börtönben még egy kaszinó szobát is berendeztek a fogvatartottak számára. A kaszinó 35 évig működött, ahol a játékosok hódolhattak a szerencsejáték iránti szenvedélyüknek, azaz pókerezhettek, rulettezhettek és sokféle más játékot is játszhattak.

Ha kedveljük a szerencsejátékokat, akkor nem csak Las Vegas lehet számunkra ideális hely, hanem Monaco is. Azonban a Monte Carlo Casino csakis a turisták előtt nyitja meg kapuit, helyi lakosok nem játszhatnak. Cserébe a helyieknek nem kell jövedelemadót fizetniük.

 

 

 

MEGOSZTÁS