Érdemes odafigyelni a Google Térkép alkalmazásra

google

Egy nagyon furcsa esetnek lehetünk szemtanúi, ha jobban belebújjuk magunkat a Google Térkép alkalmazásba, hiszen a napokban egy ijesztő bohóc tűnt fel benne. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Google Térkép az egyik legnépszerűbb navigációs alkalmazás a világon és ezért a Google folyamatosan tesz is, hiszen mindig fejlesztik. Rengeteg olyan mód érhető el benne, ami segíti a tájékozódást, gyalogosok, autósok és a tömegközlekedést használók számára is.

Ha valahova el akarunk menni és előtte szeretnénk meggyőződni arról, hogy hogyan is néz ki a környék, akkor az utcai nézet funkcióval úgy érezhetjük, hogy ott állunk az utcán, hiszen egy bizonyos időszak pillanatát láthatjuk magunk előtt. Ez azért van, mert a Google autói folyamatosan járják a világot és kameraképeket készítenek a környezetről a könnyed tájékozódás miatt.

A New York Post Twitter oldala szerint épp a munkáját végezték a Google emberei, amikor is egy késes bohóc jelent meg az egyik ház véres ajtajánál. Az eset Montrealban lett lefotózva, a képen pedig jól látható, hogy vagy egy báburól, vagy egy épp idejében jelmezbe bújt emberről van szó, aki kifigyelte a Google autóját és megviccelte őket. Ha valaki figyelmesen végig nézi az utcaképeket az láthatja a késes bohócot.