Európára is kiterjeszti független javítási programját az Apple

apple-service-cover-2

Hamarosan Európában is elérhetővé válhat az Apple szervizprogramja, melynek keretein belül eredeti Apple alkatrészek kerülhetnek bele a szervizelt telefonokba.

Egy évvel ezelőtt indította el elsőként az Egyesült Államokban független javítási programját az Apple. A projekt úgy tűnik bevált, mert hamarosan az USA-n kívül is lehet majd rá pályázni. Az Egyesült Államokban több mint 700 helyszínen 140 független vállalat már eredeti Apple alkatrészekkel hajtja végre az iPhone készülékek szervizelését. A programra egyébként ingyenesen lehet jelentkezni és szintén ingyen biztosítják a kézikönyveket is, valamint a képzést.

apple-service

Annak ellenére, hogy az Apple számolt be róla saját weboldalán, hogy Európára és Kanadára is kiterjesztik a projektet nem derült ki, hogy mely európai országokban lesz elérhető. Elmondásuk alapján 32 európai országgal bővítenének, de holnapjukon jelenleg még csak az Amerikai Egyesült Államokban található szervizpontok vannak feltüntetve. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben többet megtudunk majd, bízunk benne, hogy Magyarország is benne van a 32 kiszemelt országban.

FORRÁSapple
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.