Ezek a legjobb böngészők mobiltelefonodra

browser

Nagyon sok böngészőprogram elérhető az okostelefonokra többféle lehetőséggel. Most mutatjuk nektek, melyek tartoznak a legjobbak közé.

INLOCK

Most be fogunk nektek mutatni 3 böngészőt, amik a top kategóriába tartoznak. Ezeket az Android felhasználók számára ajánljuk elsősorban, viszont szinte mind elérhető iOS rendszerre is. A listán szereplő alkalmazások közül a legtöbbet ismerhetitek az asztali számítógépekről, hiszen itt váltak először elterjedté.

Google Chrome

A Google saját fejlesztésű programját mondhatjuk a legjobbnak, hiszen ez a legmegbízhatóbb platform, mivel minden fejlesztő tervez vele. A legtöbben az asztali verziót használják, így a szinkronizálás bekapcsolásával a mobiltelefonodon és a számítógépeden is elérheted azokat a beállításokat és keresési feltételeket, amit megadtál vagy megtekintettél. Emellett az oldalakra mentett jelszavakhoz is hozzáférhetünk, így nem kell újra, minden platformon beírni és menteni a jelszót.

Olyan további funkciókat érhetünk el még, mint az adattakarékos üzemmód, fizetési módok biztonságos mentése, előugró ablakok blokkolása és az automatikus oldalfordítás. A böngésző emellett azt is megjelöli, hogy mik a kritikus hirdetések és azt is észleli, ha a jelszónkat már feltörték.

Opera

Az Opera böngésző egy másik olyan alkalmazás, ami mindkét platformon elérhető. Kiemelkedik a mezőnyből azzal, hogy rendelkezik adattakarékos móddal, emellett tömöríti a videókat és a szabványos weboldalakat annak érdekében, hogy azokat hamarabb tudjuk megnyitni. A csökkentett adatoknak köszönhetően kevesebb internetet fogyaszt az alkalmazás. Ingyenes beépített VPN funkció is jár a letöltés mellé. Még sorolhatnánk a funkciókat, viszont amit még ki lehet emelni az a gyorsaság. A Chrome mellett az Opera a második leggyorsabb böngésző lett a tesztek során.

Mozilla Firefox

A harmadik böngésző, amit kiemelnénk nektek az a Firefox böngésző. A Chrome-hoz hasonlóan itt is van lehetőség szinkronizálni az asztali számítógépen beállított összes jelszót, előzményt, könyvjelzőt. Emellett személyre is szabhatjuk a programot különböző témákkal és bővítményekkel. Ha szereted testre szabni és színessé tenni a weboldalakat, akkor ez a böngésző neked való.

Emellett még fontos megjegyezni, hogy a sötét mód mindegyik alkalmazásban elérhető, így biztosítva a mérsékelt fogyasztást az Amoled kijelzővel rendelkező készülékeken.

Forrás