Friss képeken a Motorola Razr 2019

Az elmúlt hónapokban már rengeteget lehetett hallani a november 13-án debütáló Motorola Razr 2019-ről. Érkezett néhány promóciós kép a készülékről, a dizájn már eddig sem volt titok, de most végre közelebbről is megtekinthetjük a méltán népszerű V3 utódját.

A mindig megbízható forrásból dolgozó Evan Blass-nak köszönhetjük a következő felvételeket. Az első három összecsukott helyzetben mutatja a masinát és a másodlagos kijelző egyes funkcióit. Elvileg egy kamera található az eszközön, így a szelfik készítésénél nagy szerepet kap a külső panel, ami egyben az értesítések megjelenítésére és az idő, valamint a dátum kijelzésére is szolgál. A pletykák alapján ennek 600 x 800 pixeles felbontása lesz, ami nem túl nagy, de a célnak pont megfelel.

Nyitott állapotban 6,2 hüvelykes hajlékony képernyőt kapunk, 876 x 2142 pixel felbontással, felső sávjában egy apró notch, erre valószínűleg a beszédhangszóró és a közelségérzékelő kerül, de nincs kizárva egy szelfikamera sem. Utóbbiról még hivatalos megerősítés nem jött, eddig csak azt lehetett hallani, hogy egy képszenzor található a készüléken.

A specifikációkkal és az árazással kapcsolatban is a pletykákra hagyatkozhatunk. Úgy tudni Snapdragon 730 dolgozik majd a motorháztető alatt, modelltől függően 4/64 és 6/128 GB memória, valamint 2730 milliamperórás akkumulátor társaságában.

A mobil ára állítólag 1500 dollár körül alakul és meglehetősen limitált példányszámban kerül majd forgalomba, valószínűleg itthon nem is lehet majd beszerezni. A bemutatóig kevesebb, mint két hét van hátra, addig még biztosan fogunk hallani a Razr 2019-ről.