Fotókon tűnt fel a Galaxy Note 10 Plus

Az augusztusban érkező Samsung zászlóshajókról az elmúlt időszakban már rengeteget hallottunk, most pedig valakinek sikerült lencsevégre kapnia a nagyobb változatot ami úgy néz ki, hogy az eddig hallottakkal ellentétben Galaxy Note 10 Plus néven érkezhet.


Ahogy közeledünk a Galaxy Note 10 bemutatójához, az eddigieknél is több információ lát napvilágot a készülékeket illetően, mint tudjuk idén három mobilt is kaphat a széria. Egy frissen kiszivárgott kép ellentmond az eddig hallottaknak, mivel Note 10 Pro néven emlegették a nagyobb variánst, most azonban úgy néz ki, hogy az S10 modellekhez hasonlóan Note 10 Plus néven érkezhet. A TechTalkTV Twitter csatornáján bukkantak fel elsőként azok a képek, melyeken az állítólagos Note 10 Plus látható.

Ugyan a képek nem a legjobb minőségűek, de jól kivehető a bekapcsolásnál a Galaxy Note 10+ felirat, illetve a beüzemelés előtti régió választásnál visszaköszön a fehér kijelzőn a megjelenítő felső részében középre pozicionált előlapi kamera is. A képernyőt körülölelő kávák ultra vékonyak lettek, egyedül az alsó keret vastagabb mint a többi. A fotókon feltűnik a Note 10 Plus hátlapja is, de sajnos egy kissé elmosódott képen. Ettől függetlenül három modul rögtön szembe tűnhet és mintha a vaku alatt ott biggyeszkedne a negyedik is.

Ugyan hivatalos megerősítést még nem kaptunk, de az eddigi pletykák szerint augusztus 7-én ismerkedhetünk meg a Galaxy Note 10, Note 10 Plus és Note 10 5G-vel. Valószínűleg július végére a bemutató időpontja tisztázódni fog. A Note 10 egyébként 6,4 hüvelykes, míg a Note 10 Plus 6,7 hüvelykes megjelenítővel debütálhat. A hardverspecifikációkat tekintve, a Galaxy S10/S10+ mobilokra kell alapoznunk, tehát itthon a 8 nanométeres Exynos 9820 lapkával kell kalkulálnunk. Ami pedig a memóriakiosztást illeti a csúcsmodell akár 1 TB tárolót és 12 GB RAM-ot is kaphat. A bemutatóig még több mint egy hónap van hátra, addig még biztosan hallani fogunk a Note 10 szériáról és újabb képek is borítékolhatóan érkezni fognak.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.