Google Pixel Watch 3 XL szivárgás, amit eddig tudni lehet!

A Google Pixel Watch 3 XL

Ha nincs 2 perced akkor röviden:
  • Nagyobb Kijelző (1.45″)
  • Nagyobb akksi (egyelőre nem tudni)
  • Régi design
Ha van 2 perced akkor hosszabban:

Az első Google Pixel Watch 2022 Őszén jelent meg, a Pixel Watch 2 pedig tavaly. Októberben várhatóan megjelenik az új Pixel Watch így a nyár beköszöntével 1-2 dolgot már lehet sejteni.

Egy Januári kiszivárogtatás arra utal, hogy a Pixel Watch 3 méretben is érkezhet. Összehasonlításképpen a Pixel Watch és Watch 2 csak 41 mm-es változatban. A nagyobb modell Google Pixel Watch 3 XL néven 45 mm-es lesz, ami majdnem megegyezik az Apple Watch Ultrával de inkább a Series 9-re hajaz de a Samsung Galaxy Watch 5 Pro mellé is megérkezik.

Érdemes arra is figyelni, hogy XL és nem Pro névkiegészítést kap tehát nem biztos hogy a mérete ellenére egy sokkal erősebb óra érkezik.

Bár egyes felhasználók a nagyobb mérettel nagyobb erőt is elvárnak de tudjuk, hogy a nagy erő nagy felelősséggel is jár.

A 45 mm-es testbe egy 1.45 ” kijelző fér majd el, ismételten azoknak, akik nagyobb kijelzőre vágynak.

A töltés várhatóan nem fog lényegesen változni, ugyanaz a 4 tüskés töltőmegoldás várható, mint eddig.

Jöhetnek a szíjak. A hírek szerint nem biztos, hogy cserélhetőek lesznek a régi modellekhez hordott szíjak az új órával. Megijedni nem kell de érdemes felkészülni, hogy, akinek komolyabb szíjgyűjteménye van az kezdheti elölről ezt a hobbit.

Ha minden igaz akkor azért az akksi idő javulni fog. Ajánlott lenne legalább 1-2 órát javítani, mert 30 perccel nem mennek sokra hosszútávon az emberek.

Azoknak akik az órájukon is rendszeresen nézik a térképet, ajánljuk A Google Maps cikket!

Itt pedig még több iPon infót találtok a Pixel XL-ről!

Illetve egy Google Pixel Watch 1 és 2 összehasonlító videó addig is!

Ami biztos, hogy több méretben várhatjuk a következő Google Pixel Watch órát, ami a jól megszokott designal de reméljük, hogy acélosabb akksival és a korábbi szíjakkal is hordható lesz.

MEGOSZTÁS