Hatalmas tárhellyel jöhet az iPhone 14

iphone

Nemrégen mutatták be az iPhone 13-as sorozatot, viszont már arról szólnak a hírek, hogy a következő generáció, milyen specifikációkkal fog rendelkezni. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az iPhone 13-as sorozatot szeptemberben mutatták be. Az eladási számok alapján nagyon sikeres lehet a széria, annak ellenére, hogy nincs sok különbség az előd modell és az újdonság között.

Olyan újításokat hozott el a széria, mint a portré módban történő videózás, a 120 Hz-es kijelző képfrissítés, a kisebb notch és a 3X-os optikai zoom. Zárójelbe téve ezek nem nagy újdonságok, hiszen évek óta elérhetőek ezek a specifikációk Androidos telefonokban. Mindenesetre ami még egy kiemelhető szempont, hogy a Pro verziók akár 1 TB-os változatban is elérhetőek.

Egy forrás szerint a következő szériában ez a szám tovább növekedhet 2 TB-ra. Ez lehet minden idők legnagyobb tárhelyével rendelkező iOS rendszerű okostelefonja a cégnek. Persze ez az állítás egyelőre még csak pletyka, nincs megerősítve.

Viszont, ha a cég gazdasági politikáját tekintjük nem feltétlenül lenne fontos lépés, hiszen a jelenleg 1 TB-os készülékek is kielégítik a felhasználók igényeit, főleg azért, mert úgy van felépítve az egész, hogy a felhasználók vásároljanak iCloud szolgáltatást.


Forrás