Hogyan játssz pókert egy online kaszinóban

Az első lépés az online kaszinóban való pókerezéshez az, hogy először is megértsük a póker szabályok. A szabályok ismerete nélkül nehéz lesz eligazodni a játék bonyolultságában.

crypto50

Ha először szeretnél pókerezni, azt javasoljuk, hogy a No-Limit Texas Hold’em játékkal kezdj. Ez a legnépszerűbb lehetőség, és könnyebb megtanulni, mint a többit. Annak érdekében, hogy elkezdhesse a játékot, ez a bejegyzés megosztja a játékkal kapcsolatos fontos részleteket.

Tippek a No-Limit Texas Hold’em póker játékhoz egy kaszinóhelyen

Minden játékos két kártyát kap, amelyeket zárt lapoknak neveznek. Ezeket a kártyákat képpel lefelé fordítva kapják. A játékosoknak négy lehetőségük van, amikor sorra kerülnek. A játékos megadhatja, emelhet, fogadhat vagy dobhat.

Ahhoz, hogy a játékosok nyerjenek, a nekik adott két lyukas lapot öt közös kártyával kell kombinálniuk, hogy a legjobb ötlapos kezet alkossák. Miután a játékosok megkapták a lapokat, egy körre pre-flop fogadnak. A pre-flop utáni minden egyes kört, más néven “Street”-et, különböző neveken emlegetnek. Nézzük meg röviden ezeket az utcákat a pókerjátékban.

Flop

A játékosoknak adott 3 közös lapból álló első készletet flopnak nevezzük. A többi játékos megpróbálhatja ezeket a közös lapokat felhasználni, hogy a legjobb pókerkezetet hozza létre. A közös kártyákkal a játékosok elkezdhetnek egy újabb licitkörbe játszani. Az akció az osztó gombjától balra lévő első játékossal kezdődik.

Fordulás

Miután a flopon licitáltak, a játékosok újabb kör közösségi lapokat kapnak, és ezt nevezzük turnnek vagy negyedik utcának. Minden asztalnál maradt játékos két zárt kártyát és négy közös kártyát kap. A cél az, hogy a kiosztott lapokból megpróbálják a legjobb 5 lapos kezet létrehozni. Ebben a licitkörben az akció a gombtól balra lévő első játékossal kezdődik.

Folyó

Az ötvenes utca néven is ismert River az utolsó közös kártya, amelyet a játékosok kapnak. Ez egyben a pókerasztal utolsó licitkörét is jelenti. Ha a játékban showdownra kerül sor, a játékosok felfordítják kártyakezüket, hogy mindenki láthassa.

Az utolsó játékosnak, aki utoljára tette le a tétet, elsőként kell megmutatnia a kezét. Az utolsó játékos, aki utoljára tett tétet, utolsó támadónak nevezik. Bármelyik játékos, akinél a legjobb 5 lapos kéz van, megnyeri a potot, és ezzel befejeződik a pókerjáték. Ezt követően a játékosok új kézre léphetnek.

Következtetés

A póker egy érdekes játék, amely a játékstratégia jó ismeretét igényli. A játékosok két különböző formátumban játszhatnak pókert. Ezek a készpénzes játékok vagy a versenyek. Mindegyik formátumnak megvan a maga egyedi pókerszabálya.

Mielőtt a játékosok kiválasztanák a játékformát, ajánlott megérteniük, hogyan működik mindegyik. További fontos dolgok, amelyekre pókerezés közben figyelni kell, a vakok, az időtartam, a zsetonok és az antok.