Így fog kinézni az iPhone 14 széria hátlapja

A napokban egy új szivárgásból megtudhattuk, hogy hogyan is nézhet ki az iPhone 14-es széria hátlapja. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az iPhone 14-es szériáról már rengeteg pletyka kering az interneten, amiből már számos dolgot megtudhatunk a termékekről. A pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert, de hamarosan biztosan ezt is megtudhatjuk, de az már biztos, hogy ez valamikor ősszel történhet majd meg.

Kicsit meg fog változni a felállás, ugyanis az eddig megjelent eladási adatok szerint az iPhone Mini széria nem úgy fogy, ahogyan azt tervezték, így az amerikai vállalat elkaszálta a szériát, így nem fog megérkezni az iPhone 14 Mini modell. Helyette egy Plus verzióval fog gazdagodni a széria a napokban kiszivárgott képek szerint, viszont eddig azt olvashattuk, hogy Max elnevezést fog kapni, így ennek a neve még nem biztos.

A készülékek hátlapja nagyon hasonló lesz az iPhone 13 modelleknél használtaknál, viszont a Pro modelleknél nagyobb lesz a kamerasziget, mint eddig. Ez annak tudható be, hogy a főkamera felbontása ezeknél a termékeknél 48 MP-re nőhet.


Forrás