Ilyen lehet a hatodik generációs iPad Mini

ipad mini

Az Apple már egy ideje nem frissítette az iPad Mini sorozatot, viszont a közeljövőben ez változhat. Mutatjuk mit tudunk a következő készülékről.

INLOCK

Az amerikai nagyvállalat magasan vezeti a táblagép eladásokat világszerte. Nagy méretű tabletei mellett rendszerint érkezik egy iPad Mini változat is, ami szerényebb specifikációkkal és kisebb méretben száll versenybe. A renderképek alapján a készülék vékonyabb kávákat fog kapni az elődjéhez képest és a Touch ID is eltűnhet.

ipad mini

A tablet nagyon hasonló kialakítást kaphat, mint az iPad Air 4-es sorozat. A lekerekítés megegyezik az idei iPhone sorozatéval. A készülék alján egy USB Type-C portot kaphatunk két hangszóró mellett. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán helyezkedhet el. A kijelző mérete 8,4 col és 8,9 col között alakulhat.

iapd mini

A készülék oldalán lesznek a hangerő szabályzó gombok a tetején pedig a bekapcsológomb. Pletykák szerint ebben a méretben érkezhet: 206,3 mm x 137,8 mm x 6,1 mm. A készülék ilyen színekben lesz elérhető: Ezüst, Fekete, Arany.

iapd mini

Az Apple Pencil-t tekintve, valószínűleg nem várható újabb kiadás, az eddigi verzió használható lesz vele. Az iPad Mini hivatalos árazásról egyelőre nincs hír, viszont valószínűleg a készülék már a 2021-es év végén kerülhet bemutatásra.

Forrás