Információ az iPhone 13-as szériáról

Az Apple iPhone 12-es szériája nagy népszerűségnek örvend világszerte. A készülékeket 2020 őszén mutatták be és ezek a legkeresettebb iPhone telefonok elemzők szerint. Most az újabb sorozatról érkezett pár információ.

 

Az Apple az iPhone 12 széria bemutatásánál felhívta magára a figyelmet azzal, hogy nem rakott töltőfejet és fülhallgatót az új készülékek csomagolásába, emellett az új dizájn is az iPhone 4-es és 5-ös szériára hajaz. Most az iPhone 13-as szériáról érkeztek információk, leginkább arról, hogy milyen lesz a készülékek kialakítása.

Az új információk szerint az összes változat mérete vastagabb lesz. Jelenleg az iPhone 12-es sorozat 7,4 mm vastag, az új széria pedig 7,55 mm vastagságú is lehet. Persze ez a 0,15 mm nem feltétlenül lesz majd észrevehető. Nincs még magyarázat arra, hogy miért lesz vastagabb az új sorozat. Persze találgatni lehet, esetleg nagyobb akkumulátor kapacitásban bízhatnak a felhasználók.

Az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max modelleknél a kamerasziget is megvastagodhat. Mindkét modellnél 36×37 mm-es kamerakivágás lesz majd megtalálható. A kamera kivágások növekedése valószínűleg nagyobb szenzorokat hozhatnak magukkal.  A szivárgások szerint az ultraszéles látószögű kamera fejlődhet a legnagyobbat.

Forrás