Ingyen is beszerezhető lesz a Microsoft Windows 11

Az elmúlt napokban csak úgy szállingóztak a képernyőfotók és a videók a Windows 11-ről. A Microsoft legújabb rendszere teljesen új kezelőfelülettel érkezik és akár ingyen is be lehet majd szerezni.

INLOCK

Ha teljesen ingyen szeretnél Windows 11-hez jutni nincs más dolgod mint vásárolni egy eredeti Windows 10-et. Amennyiben ez neked már rendelkezésre áll, akkor már csak várnod kell, hogy a gyártó elérhetővé tegye a frissítést. Eddig nem tudtuk, hogy meddig kell várni, de a Microsoft most Twitteren elárulta, hogy csak 2022 első felében lehet majd Windows 10-ről ingyen 11-re frissíteni. Az új rendszer viszont már idén megjelenik, így aki türelmetlen egy új szoftverkulcs megvásárlásával akár a megjelenés napján telepítheti a legújabb Windows-t. Az egyelőre nem tiszta, hogy miért döntöttek így a Microsoft-nál. Egyesek szerint csakis anyagi okok miatt, még mások azt feltételezik, hogy technikai okok állnak a háttérben. Tehát egyszerűen nem tudnak ennyi idő alatt elkészülni a frissítést tartalmazó csomagokkal. Azt, hogy mi az igazság valószínűleg csak a Microsoft-nál tudják.

Egy új szoftver esetében elég gyakran előfordulnak hibák, így talán nem is érdemes annyira sietni a Windows 11 beszerzésével és telepítésével. A megjelenést követő hetekben ezek többsége viszont már javításra kerül, tehát nem feltétlenül jár valaki rosszul azzal, hogy csak később jut hozzá a Windows 11-hez. Főleg ha teljesen ingyen van.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

 

Borítókép és videó: Microsoft