Itt a Samsung Galaxy Z Fold3, Flip3 és a Watch 4 várható érkezése

samsung

Az idén még több készüléket tervez piacra dobni a Samsung. Érkeznek a Z széria tagjai, emellett új okosórák is. Mutatjuk mikor mutatkozhatnak be!

INLOCK

A dél-koreai vállalat új hajlítható kijelzős készülékeiről már rengeteg specifikáció szivárgott ki. Érkezni fog a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy Z Fold 3 is egyaránt. A készülékek a szivárgások szerint IP védettséget kaphatnak, tovább fejlesztett kijelzőkkel és új processzorokkal. Utóbbi pedig S-Pen támogatottságot és kijelző alá épített kamerával is fel lesz szerelve.

flip
Samsung Galaxy Z Flip 3

Érkeznek az új okosórák is, mindkét Watch szériába. Jön a Samsung Galaxy Watch Active 4 és a Samsung Galaxy Watch 4 is a pletykák szerint. Mindkét okosóra új rendszerrel érkezik, a Google Wear OS-el. Az okosórák valamikor a telefonok előtt debütálhatnak majd. Pletykák szerint az készülékeket 2021 augusztus 11-én kezdhetik el értékesíteni. Ez az a dátum lehet, amikor a cég ténylegesen elkezdi leszállítani az eszközöket.

galaxy-fold3-render
Samsung Galaxy Z Fold 3

Az okostelefonok később kerülhetnek forgalomba. Szivárgások szerint ezek augusztus 27-én indulhat az értékesítése. Egy rejtélyes poszt szerint pedig a Samsung már augusztus 3-án leránthatja a leplet az új készülékekről. A cég hivatalosan meg nem jelentette be azt, hogy mikor lesz a bemutató. Mi izgatottan várjuk az új termékek érkezését és be is fogjuk mutatni nektek az újdonságokat.

Forrás