Itt az új olcsó ZTE okostelefon

Forrás:nypost

A ZTE hamarosan egy újabb olcsó kategóriás okostelefont dobhat majd piacra, ami a napokban élő képeken tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

A ZTE itthon leginkább az olcsó kategóriás okostelefonjairól ismert a hamarosan bemutatásra kerülő ZTE Blade V40 is ebbe a kategóriába fog tartozni a nemrég megjelent szivárgások szerint.

A kiszivárgott képek alapján dizájnos lesz a termék megjelenésre, első ránézésre hasonlít az Oppo okostelefonokra.

A kijelző állítólag egy 6,6 colos IPS LCD panel lesz, amin vízcsepp kivágásban helyezik el a szelfi kamerát, aminek a felbontása egyelőre még nem ismert. Hardveresen a termék egy 12 nm-en gyártott Unisoc T616-os lapkát fog megkapni, ami nem feltétlen egy erőgép, de nem is azt várjuk el ettől a kategóriától. A lapka mellé 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely társulhat. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MyOS 12 fog futni a készüléken.

Az akkumulátor kapacitása is megfelelőnek tűnik, ugyanis a megjelent Twitter poszt szerint 4500 mAh-es lesz. A hátlapon több kamera is megtalálható, amik közül a főkamera 50 MP felbontású. Arról sajnos nincs információnk, hogy mely piacokon lesz először elérhető a készülék.


Forrás