Javíthatják az iPhone 14 Pro széria kamera hibáját

A nemrég megjelent Apple okostelefonoknál némi hiba lépett fel kamerás fronton, amit hamarosan javíthatnak a legújabb hírek szerint. Mutatjuk, hogy mit várhatunk az iPhone 14 Pro szériánál.

Az Apple még szeptember 7-én mutatta be az iPhone 14 sorozatot, amik közül a Pro és a Pro Max hozott újítást, viszont azt sem lehet mondani, hogy ezek hatalmas újdonságok lennének. Ennek ellenére brutális áron nyitottak, ugyanis az alap 128GB-os kiadás a Pro variánsnál 570.000 Ft.

Ennek ellenére így is népszerűek a készülékek, hiszen nagyon nehéz beszerezni őket itthon is. A magas árazás ellenére itt is lehet mondani, hogy nem tökéletes még a működés, ugyanis több új funkció még nem üzemel, vagy csak kimondottan egy két régióban érhető el.

Emellett szoftveres gondok is vannak az újdonsággal, amit több felhasználó is jelzett már a napokban.

A hiba a kamerára terjed ki, amit akkor lehet tapasztalni, ha valamelyik harmadik féltől származó alkalmazást használ valaki. Ilyenkor a kamera nagyon elkezd remegni, szinte lehetetlen vele képet készíteni. Az Apple állítólag viszont már tud erről a problémáról és már dolgoznak a hibán, hamarosan pedig meg is érkezhet a frissítés, ami orvosolja a hibát.

Forrás