Jól szerepel a fotós teszteken az iPhone 14 Pro

Az amerikai vállalat néhány hete mutatta be legújabb okostelefonjait, köztük az iPhone 14 Pro modellt is, amit a napokban le is teszteltek, ahol a fotós képességeit nézték meg.

Az iPhone 14 sorozat szeptember 7-én került bemutatásra, azóta pedig meg is vásárolható az üzletekben, persze amennyire akad készlet, ugyanis a Pro modellekből nem sok érkezett az országba az eddig megjelent hírek szerint. Az iPhone 14 Pro modell 570.000 Ft-os áron, míg az iPhone 14 Pro Max 629.999 Ft-os áron nyitott, ami jelentős drágulás az előd modellekhez képest.

Azt viszont nem mondhatjuk, hogy a magasabb árazás sokkal nagyobb képességeket hozott, viszont a kamerák terén persze most sem szerepelnek rosszul az új termékek.

Az iPhone 14 Pro néhány napja a DxOMark csapatánál járt, akik pontozták a terméket. Összesen 146 pontot kapott, ami a második helyre volt elég az összesített listán. Egy ponttal maradt csak le a Honor Magic 4 Ultimate készülék mögött, ami jelenleg vezeti a rangsort.

Ellenben viszont a videó felvételek készítésénél és a szelfi kameránál is a legmagasabb pontszámot kapta. Persze érdemes helyén kezelni ezeket az eredményeket, ugyanis ez az eredmény az általuk felállított feltételek alapján ért el ilyen eredményt, így a felhasználó természetesen láthatja ezt más szemmel.


Forrás