Jönnek a lájkmentes oldalak Facebookon

Hamarosan már nem a lájkok száma fogja jelezni, hogy mennyire is népszerű Facebook-on egy adott oldal, közszereplő vagy híresség.

Még máig is sokan úgy vannak vele, hogy ha egy Facebook-hoz tartozó oldalon minél több a lájk legyen az híroldal, blog, vagy egy híresség esetleg egy közszereplő oldala annál népszerűbb az adott oldal. Viszont ez nem egészen van így, mivel vannak olyan személyek akik korábban lájkolták azt valamiért, de nem követik az ott történteket. A Facebook most ezt szeretné kiküszöbölni, vagyis tisztába tenni a dolgot. Ugyanis a közeljövőben eltűnik majd az ilyen oldalokról a lájkok száma, helyette a követők száma lesz feltüntetve.

facebook-pages

Tehát megijedni nem kell lájkolni ugyan úgy tudjuk majd a képeket, de az oldalakon a lájk gomb helyett csak követés lesz. Ezzel együtt egy teljesen új felületet is kapunk, ami egyértelműbb és letisztultabb lesz a korábbinál. Ezen kívül a jövőben az oldalaknak is lesz saját hírfolyama, ami inkább az adminokat vagy a moderátorokat érinti. Valamint oldalak nevében is be lehet majd követni már profilokat.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.