Jövőre érkezhet a hajlítható kijelzős iPhone

iphone

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy az Apple is új hajlítható kijelzős készüléken dolgozik, amit nemsokára be is mutathat. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Samsung már a harmadik generációs hajlítható kijelzős készülékét mutatta be, míg az Apple egyet sem. Több kínai gyártó tervez még az idén piacra dobni ilyen típusú terméket, így az amerikai vállalatnak fel kell kötnie a gatyáját ilyen téren, ha versenyteret akar nyerni ezen a piacon is.

Pletykák szerint a 2022-es évben jöhet az iPhone Fold és az iPhone Flip. Utóbbi minden bizonnyal a Samsung Galaxy Z Flip 3-ra hasoníthat leginkább, míg előbbi a Samsung Galaxy Z Fold 3-ra. Valószínűleg ennél az elnevezésnél találékonyabb lesz az Apple és egy egyedi névvel illeti meg majd a termékeit.

Voltak olyan infók, hogy az LG-vel dolgozhat együtt a Cupertino-i vállalat, aztán egy neves szivárogtató azt mondta, hogy a Samsung-hoz fordultak, hogy ők milyen tervvel állnak elő. Azt persze még nem tudni, hogy melyik gyártót választja a cég, viszont egyre több hír érkezik arról, hogy valamilyen szinten próbál a Samsung-tól függetlenedni az Apple, hiszen rengeteg alkatrészt szállít nekik a dél-koreai gyártó, így nem akarnak tőlük teljes mértékben függeni.

fold

Ha képesek olyan fejlesztéssel előállni, mint, amit a Samsung Galaxy Z Fold 3-nál használnak, akkor jöhet az Apple Pencil támogatottság is, így iPad élményt adva a felhasználók számára.

Ezek egyelőre mind csak tippek és találgatások. Szerintünk leghamarabb a következő év végén kerülhet bemutatásra a készülék és biztosan nagyon magas áron nyithat majd az Apple árpolitikájából kiindulva.


Forrás