Képeken az iPhone 13 Pro

iphone

Az Apple termékek kialakítását és specifikációit mindig nagy rejtély övezi a megjelenés előtt. Most viszont kiszivárgott az új Pro modell kinézete.

Az Apple heteken belül bemutathatja a legújabb termékeit, köztük a legújabb iPhone szériát. Idén ez a 13-as elnevezést kaphatja meg, ha az Apple követi az eddig megszokott termék elnevezési rendjét.

A források szerint nem sok újítást könyvelhetnek el az új termékek az előd modellhez képest. A kamerafrissítés már régóta téma, hiszen a konkurenciához képest telefotó kamerák terén és a nagy felbontású képek elkészítésében eléggé el van maradva a konkurenciától.

13 pro

A képeken látszódik is, hogy a hátlapon a kamerasziget kicsit jobban kiáll, mint az iPhone 12-es szériánál és ez is azt mutatja, hogy nagyobb szenzorokat kaphat a mobiltelefon. A másik „nagy” újítás a 120 Hz-es képfrissítés lehet, amit már évek óta használnak a gyártók Androidos fronton. Szó volt arról is, hogy érkezhet a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó, ám a legújabb hírek szerint idén még maradnak a Face ID biztonsági védelemnél.

iphone 13 pro

Hardveresen a telefon a legújabb Apple A15 Bionic chipet kaphatja meg és hallhattunk olyan pletykáról is, hogy 1 TB-os verzióban is kaphatóak lesznek a legerősebb modellek. Színek tekintetében, ha hihetünk a kiszivárgott élőképnek jöhet egy eddig nem megszokott rose gold kiadás a Pro verzióból, ami inkább mondható lilának a képek alapján.

A hivatalos bemutató dátumáról egyelőre még nincs hír, sem az árazásról, viszont abban biztosak lehetünk, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha megszeretnénk vásárolni a legújabb Apple mobiltelefont.


Forrás