Képeken az új olcsó iPhone SE 4

se

Az amerikai vállalat a közeljövőben piacra dobhatja majd az iPhone SE 4 okostelefont, ami a legolcsóbb Apple okostelefon lehet majd a cég kínálatában. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az Apple idén márciusban mutatta be az iPhone SE 2022 készüléket, amit iPhone SE 3-nak is szokás nevezni. A termék a processzor cserén kívül semmi fejlődést nem tudott felmutatni, ami meglátszik az eladási adatokon is és felvetődhet a kérdés, hogy egy olyan készüléknek, ami az iPhone 8 készülékkel teljesen megegyező dizájnnal rendelkezik, van-e még létjogosultsága a mai okostelefon piacon.

Valószínűleg ezt az Apple-nél is észrevették, így a már régóta keringő pletykák újabb megerősítést kaptak, ugyanis néhány napja megjelentek az első render képek az iPhone SE 4 okostelefonról, ami alapján az iPhone XR házát kaphatja majd meg a készülék, ami igaz nem a legmodernebb, de mégis változást hozhat el a széria életébe.

Persze ha marad a jelenlegi árazás, akkor nem sok létjogosultsága lesz a többi termékkel szemben.

A hátlapon összesen egy kamera szerepelhet majd, ami nem túl acélos felállás főleg, ha csak 2024-es évben fog megjelenni a termék, legalább is a pletykák szerint. A bemutató viszont az EU-s szabályozások elindítása után fog megtörténni, így lehetséges, hogy a csatlakozó itt még marad Lightning.


Forrás