Kiderült, hogy mikor érkezhet meg az első Apple hajlítható kijelzős készülék

apple

Az amerikai vállalat kezd elég nagy lemaradásba kerülni a konkurens gyártókkal szemben, a hajlítható kijelzős készülékek piacán. Most megtudhattuk, hogy mikor mutathatják be az első ilyen típusú terméküket.

A hajlítható kijelzős okostelefonok piaca évről évre növekszik, a Samsung hatalmas mennyiségű ilyen típusú terméket ad el, míg a kínai piacon szépen lassan a kínai márkák is építkeznek.

Fejlesztések tekintetében a dél-koreai gyártó kiemelkedik a mezőnyből, hiszen ők már a negyedik generációs termékeket dobták piacra idén augusztusban.

Arról már hónapok óta mennek a találgatások, hogy az Apple mikor szállhat bele ebbe a piaci szegmensbe. Sokak szerint kivárnak, viszont lassan fogy az idő, mivel ebben a kategóriában, ahogyan említettem már milliós nagyságrendben kerülnek értékesítésre a készülékek, így elmondhatjuk, hogy van piaca a prémium kategóriás termékeknek. Más kérdés, hogy az Apple az „átlagos” termékeit kínálja ennyiért, így ebben a szegmensben ugyan úgy ott van.

A napokban egy új pletyka érkezett, ami szerint az első hajlítható kijelzős készülékét 2024-ben dobhatja piacra a cég, ami nem egy telefon, hanem egy iPad lehet. Más szivárogtatók viszont úgy vélekedtek, hogy az első termék egy okostelefon lesz. Állítólag utóbbi feltevés viszont azért nem biztos, hogy helytálló mert sokan a sima modellek helyett vennék ezt és csak akkor lenne létjogosultsága, ha legalább 2500 dollár felett nyitna, ami nagyon magas összeg.


Forrás