Kiderült, hogy mikor indul Magyarországon a Disney+ és mennyiért

dinsey

Már régóta pletykálják, hogy a Disney+ hamarosan Magyarországon is megjelenik. Most viszont már meg is van a hivatalos megjelenési időpont.

crypto50

Magyarországon az idei évben megnövekedett a streaming szolgáltatók közti verseny, hiszen a Netflix mellé megérkezett az HBO Max is, ami az HBO GO felületet váltotta fel. Ez nagyon versenyképes áron jött, hiszen 1590 Ft/hó áron előfizethetett mindenki a márciusi hónapban.

A Netflix legnagyobb csomagja tartja az árát, hiszen azért még midig elkérnek 4500 Ft-ot egy hónapra, igaz az egész család élvezheti a tartalmakat, minden platformon. Az elfogultság nélkül kijelenthető szerintünk, hogy a legjobb kezelőfelülete ennek a szolgáltatónak van jelenleg.

disney

A verseny néhány hónapon belül növekedik, hiszen a Disney hivatalos weboldalán már látható a pontos indulás és az előfizetések díja is. A Disney+ Magyarországon június 14-én fog debütálni, sokak örömére. Egy havi előfizetés díja 2490 Ft lesz, de ha valaki egyből előfizet egy évre, akkor spórolhat némi összeget, hiszen itt 24.900 Ft-ot kérnek el. Azt ígérik, hogy csak úgy, mint az HBO MAX és a Netflix is, minden platformon elérhető lesz.

Kíváncsian várjuk, hogy az Amazon Prime is be fog-e lendülni idén hiszen a Gyűrűk Ura sorozat itt fog megérkezni, ami minden bizonnyal sokakat érdekelni fog.


Forrás