Kiderült, mikor érkezhet az iPhone SE 4

iphone-xr

Az amerikai vállalat az olcsóbb kategóriás iPhone készülékeinek a folytatása a jelek szerint nem mostanában fog megérkezni, legalább is ezt mondja az egyik neves szivárogtató.

Az Apple az idén dobta piacra az iPhone SE 3 készüléket, ami az eladási adatok szerint nem hozta el a várt eladásokat, ugyanis nem fejlődött sokat az előd modellhez képest, ellenben drágább lett.

Pláne most, ugyanis jelenleg itthon a 64 GB-os kiadás 239.999 Ft, így az olcsóbb iPhone 11-el nem igazán tudja felvenni a versenyt.

iphone se

A következő kiadás viszont egy nagy változást hozhat el, ugyanis állítólag az iPhone XR házát fogja megkapni majd a termék, így el fog tűnni a Touch-ID az iPhone készülékekből. A szivárogtató szerint az újdonság a 2024-es évben fog majd megjelenni.

A késői megjelenésnek az lehet az oka a szivárogtató szerint, hogy nem fogytak úgy az olcsóbb kategóriás iPhone készülékek, mint ahogyan azt várták.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a következő évben csak az őszi hónapokban fog jelentkezni leghamarabb az Apple okostelefonokkal, ami nem is biztos, hogy baj, hiszen jelenleg elég nehéz beszerezni az új termékeit, főleg az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készüléket, így lehetséges, hogy a helyzetet tudják majd normalizálni.


Forrás