Kihagyhatatlan akcióban a HIMO L2 MAX elektromos roller!

Ha még mindig nem találtál ajándékot szeretteidnek, most mutatunk három terméket, amik közül lehet választani. Egy multifunkciós tápegységet, egy rollert és egy akkumulátoros porszívót lehet most kuponokkal remek áron megvásárolni.

A Thunora multifunkciós tápegység garantáltan jól fog jönni az ezermestereknek, azoknak akik szeretnek a túrázni vagy csak szimplán felkészülni a váratlan helyzetekre. Az eszközt prémium alkatrészekből állították össze, ez garantálja a hosszú élettartamot. Névleges kapacitása 240Wh, a standad kapacitás 96.000 mAh. Található rajta két darab USB 3.0 csatlakozó, szintén 2 darab USB Type C port, szivargyújtó kimenet, egy darab hagyományos hálózati csatlakozó továbbá két darab DC port.

Több védelmi funkcióval is ellátták a készüléket, véd például a túlfeszültség, a túlmelegedés vagy a túltöltés ellen. Található rajta egy kis kijelző, amint minden fontos információt megtudhatunk, ami a töltés szempontjából lényeges. Kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy magunkkal vigyük kempingbe, vadászatra, vagy egy lakóautóba. A Thunora multifunkciós tápegység most a PowerNow kuponnal a 220 dollár helyett 170 dollárért (kb. 67.500 Ft) vásárolható meg, a készlet erejéig.

Thunora multifunkciós tápegység vásárlás

A HIMO L2 MAX elektromos scooter garantáltan egy jó ajándék, akár már az idősebb korosztálynak is. Maximális sebessége 25 km/óra, hatótávolsága egy töltéssel 40-60 kilométer. Az akkumulátor teljes feltöltéséhez a gyártó leírása alapján 4-5 órára van szükség. A maximális terhelhetősége pedig 100 kilogramm.

HIMO L2 MAX

A masina meglehetősen nagy átmérővel rendelkező kerekeket kapott, így a kátyúkat sem érezzük meg annyira a közlekedés közben. Uniszex kialakításának köszönhetően pedig hölgyeknek és uraknak is kiváló ajándék lehet. A Himo kuponkóddal pedig most bomba áron 745 dollár helyett, 294 dollárért (kb. 117 ezer Ft) lehet megvásárolni.

HIMO L2 MAX Folding Electric Scooter vásárlás

Akkumulátoros porszívó már nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb vele tisztaságot tartani mint egy vezetékes porszívóval. A Proscenic Washvac F16 Cordless nedves-száraz porszívó különböző padlótípusokhoz is alkalmas. 90 fokban felfelé és lefelé, valamint 180 fokban balra és jobbra forgatható, hogy otthonának minden szegletét könnyedén megtisztíthassuk vele. Egy töltéssel 60 perc üzemidő érhető el, a porszívózás után pedig elég csak a készüléket az öntisztító állomásra tenni és automatikusan eltávolítja magáról a különböző szennyeződéseket.
A 3300 ml-es víztartály pedig lehetővé teszi, hogy porszívózás közben az egész házat felmossuk. A Proscenic Washvac F16 Cordless nedves-száraz porszívó akcióban most 129 dollár helyett 110 dollárnak megfelelő összegért (kb. 43.000 Ft) vásárolható meg a PF16 kuponkóddal a készlet erejéig.
Mindhárom termék EU-s raktárból érkezik, pár napos kiszállítással!