Kijavíthatják az iPhone 14 Pro egyi hibáját

Forrás:gizmochina

Az amerikai vállalat a pletykák szerint hamarosan kiadhat egy új frissítést, ami kijavíthatja azt a kisebb hibát, ami több felhasználónál is jelentkezett már. Mutatjuk a részleteket.

Habár az Apple nagyon magas áron kínálja okostelefonjait, így is gyakran előfordulnak hibák a készülékeknél, amik a legtöbb esetben szoftveresek nem hardveresek.

Ezek nem mindig olyan nagy problémák, de sokaknak zavaró lehet, pláne, ha belegondolnak milyen sok pénzt fizettek a termékért. Nemrég az iPhone 14 Pro okostelefonnál szúrtak ki egy ilyen hibát.

Forrás:gsmarena

A forrás szerint több felhasználó is arra panaszkodott, hogy amikor elindítják a készülékeiket, vagy feloldják zöld csíkok vagy sárga csíkok jelennek meg a kijelzőn, a képen látható módon, de persze azt is meg kell jegyezni, hogy ezek később eltűnnek, így nem olyan nagyon károsítják a felhasználói élményt.

Állítólag a probléma durván egy hónapja jelentkezett először, ami a forrás szerint az Apple el is ismert és megígérte, hogy a következő frissítés keretein belül kijavítja ezt a problémát. Lehetséges, hogy a hamarosan az iOS 16.3 verzió megérkezésével jön a javítás, amit már béta programon keresztül tesztelnek is, de az is lehet, hogy csak egy apró frissítés fog megjelenni ezzel kapcsolatban.


Forrás