Következő évben jöhet az első OLED kijelzős iPad Pro

Az amerikai vállalat a következő évben piacra dobhatja az első OLED kijelzős iPad Pro készülékét, legalább is a szivárgások erről szólnak. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

Az iPad készülékek népszerűek világszerte, amit nagyon jól mutat az is, hogy uralják a táblagép piacot. A cég termékei közül a legerősebb készülékek a Pro modellek, amik minden szempontból prémium minőséget képviselnek. Persze itt is akad olyan tulajdonság, amiben még tudnak fejlődni, ez pedig nem más, mint a kijelző.

A konkurencia csúcstermékeinél már évek óta találkozhatunk OLED kijelzővel, de az Apple kínálatában ebben a szegmensben sajnos nem jellemző.

Ez változhat a jövőben, ugyanis a legújabb pletykák szerint az Apple 2024-ben befogja mutatni az első OLED kijelzős iPad Pro készüléket. Állítólag lesz 11 colos és 12,9 colos kivitel is, az OLED kijelzővel rendelkező laptopok pedig várhatóan 2026 környékén fognak debütálni.

A forrás azt is megjegyzi, hogy a cég fontolgatja azt is, hogy hajlítható kijelzős iPad modelleket dobjanak piacra, de ezek persze még csak találgatások. Ami bizonyos az az, hogy így még drágábbak lehetnek majd a cég termékei, hiszen az OLED panelek drágábbak, mint a sima LCD kijelzők.


Forrás