Következő hónapban jönnek az Apple újdonságai

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az Apple márciusban valóban tart egy Keynote-ot és most az is kiderül, hogy milyen új eszközökre számíthatunk.

A Twitteren több leakster és iparági bennfentes is beszámolt róla, hogy az Apple a következő hónapban legalább három új eszközt fog bemutatni. Jon Prosser szerint biztosan számíthatunk az új AirPods, az AirTags és egy új iPad Pro érkezésére. Az AirTags-et már az októberi Apple eseményre vártunk, így gyaníthatóan most végre bemutatják. Az AirPods 3-al kapcsolatban egyelőre elég keveset tudunk, külsőre állítólag lesz némi hasonlóság az AirPods Pro-hoz, de ANC nélkül érkezik az eszköz.

Egyes pletykák szerint a Pro jelenlegi árához képest 20%-kal lesz olcsóbb az AirPads 3. Az új iPad Pro az előző generációhoz hasonló dizájnnal érkezik, de az A14 chipsetnek már egy erősebb verzióját fogja használni. A forrás szerint nem csak ez lesz az egyetlen újdonság, a 12,9 hüvelykes iPad Pro kapja meg ugyanis elsőként az új mini-LED technológiát. Meglepő módon eddig szóba sem került a 11 hüvelykes iPad Pro, de ez nem jelenti az, hogy ne jönne ilyen variáns.