Ha most veszel bitcoint, Teslát is nyerhetsz

Az elmúlt hetek történései alapján valószínűleg nem kell meggyőzni senkit sem, hogy mért érdemes bitcoinba fektetni. Aki pedig most vásárol a legnépszerűbb kriptopénzből a négy Tesla egyikét is megnyerheti. 

Valószínűleg mindenki hallott róla, hogy a Tesla 1,5 milliárd dollárért vásárolt bitcoint és hamarosan már bitcoinért is lehet náluk autót venni. A hír miatt percek alatt megugrott a bitcoin árfolyama és 38 ezer dollárról egészen 44 ezer dollárig kúszott, jelenleg pedig 47 ezer dollár környékén tanyázik. Jól jártak tehát azok, akik az elmúlt időszakban bitcoinba vagy más kriptopénzbe fektettek, a BTC árfolyamemelkedése az altcoinokra is elég jó hatással volt. Az árfolyamemelkedés itt valószínűleg nem fog megállni, hírek szerint a Tesla után az Amazon, az Uber és a Twitter is bitcoinnal szemezget sőt, pletykaszinten már az Apple-t is többször említették. De miért jó bitcoint vásárolni az ilyen nagy cégeknek? Az ilyen vállalatok vezetői tisztán látják, hogy a folyamatos pénznyomtatás miatt a fiat pénzek (dollár, euró, stb.) vásárlóértéke egyre kisebb lesz, így jobbnak látják készpénz tartalékaikat diverzifikálni. Ha valaki nem értené miről van szó vessen egy pillantást a következő képre, ami azt mutatja be mennyit esett a dollár vásárlóértéke 1913-tól kezdve.

forrás: howmuch.net

A bitcoint pont azért született, hogy az egyre kevesebbet érő készpénz helyett egy alternatív megoldást nyújtson. Persze még nagyon kevés helyen lehet kriptopénzzel fizetni, de a Teslát garantáltan fogja több másik ismert cég is követni, ami növeli a bitcoin elfogadottságát és ezzel az árfolyam is növekedésnek indul. Egyes becslések szerint akár 1 millió dollár is kérhetnek majd egy bitcoinért, ami innen közel 20x-os növekedés. Aki követ bennünket valószínűleg tudja, hogy nem most írunk először a kirptovalutákról, már hónapok óta születnek különböző cikkek velük kapcsolatban, akik augusztusban (első cikkünk születésekor) bespájzoltak valamelyikből most jó nagy pluszban járnak.

Mivel az 1 millió dolláros árfolyam még messze van, most sem késő beszállni. Külön pozitívum, hogy ha most vásárolsz bitcoint még Teslát is nyerhetsz. Ehhez 100 dollár értékben (kb. 30.000 Ft) kell bitcoint venni, négy szerencsés pedig Tesla Model S-t, Model 3-at, Model X-et, és Model Y-t nyerhet. Persze nem mindegy, hogy hol vásárolsz a legnépszerűbb kriptopénzből, ilyen szempontból a Revolutot például jobb elfelejteni, mivel az ott lévő BTC nem a te tulajdonodban van és nem is tudod kiutalni sem. Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban és valódi kriptopénzt vásárolni, akkor a Crypto.com-ra kell regisztrálnod. Ők egy Revoluthoz hasonló mobilalkalmazást kínálnak, ahol különböző kriptopénzeket lehet venni, tárolni, kamatoztani (kölcsön adni) és akár hitelt is tudunk felvenni rájuk.

Az applikáció mellé egy Visa kártya is jár, amivel bárhol tudsz fizetni és attól függően, hogy milyen csomagban vagy, akár 1-8% pénzvisszatérítést is kaphatsz vásárlásaid után. Ha a Crypto.com appon keresztül vásárolsz 100 dollár értékű bitcoint, bele kerülsz a kalapba és megnyerheted a négy Tesla egyikét. A játék hivatalos leírását itt találod. Ha ez kevés lett volna arra, hogy meggyőzzünk a BTC vásárlása mellett jó ha tudod, hogy a most regisztrálsz 50 dollár (kb. 15.000 Ft) bónusz is jár minden új tagnak, már csak ezért is megéri kipróbálni az alkalmazást. Mielőtt elindítanád a regisztrációs folyamatot érdemes elolvasni korábbi cikkünket, ami részletesen bemutatja a Crypto.com mobilapp működését és szolgáltatásait.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.