Középkategóriába érkezik csúcskamera a Samsungtól

s21 ultra

Az utóbbi időben a dél-koreai vállalat nagyon belehúzott kamerák tekintetében és sorra adja ki a jobbnál jobb szenzorokat. Most egy újabb érkezhet.

INLOCK

Jelenleg több olyan Samsung kamera található meg a piacon forgalmazott készülékekben, amik a legjobb minőséget nyújtják. Ilyen a Xiaomi Mi 11 Ultrában megtalálható 50 MP-es lencse és ilyen a Samsung Galaxy S21 Ultra 108 MP-es lencséje is.

Egy Twitter poszt szerint 2021. június 10-én egy újabb kameraszenzort fog bemutatni a vállalat, ami mindenki számára fantasztikus fényképezési lehetőséget nyújthat. A poszt mellé egy videót is csatolt a Samsung ISOCELL.  A gyártó a bejegyzésben véleményünk szerint arra utal, hogy ezt a lencsét a belépő vagy közép kategóriába szánhatják.

Egyes híresztelések szerint ez egy 0,7 μm-es, 50 megapixeles érzékelő lehet. Lényegében a Samsung Galaxy eszközöknél ez annyit jelenthet, hogy a belépő kategóriában is, 48 MP-ről 50 MP-re nőhet a pixelméret. Emellett feltételezhetjük azt is, hogy olyan fejlesztéseket vitt véghez a cég, aminek segítségével gyengébb fényviszonyok között is a korábbitól szebb képet készíthetünk okostelefonunkkal.

Ezek persze még nem biztosak, hiszen 10-én fogják bemutatni. Akkor majd kiderülnek a valós specifikációk. Később pedig biztosan lesznek olyan hírek is, amiben szerepelnek azok a mobiltelefonok, amik megkaphatják ezt az újdonságot. Amint lesz valami információnk erről, megírjuk nektek.

Forrás