LG televíziókra is érkezik a GeForce Now

Televíziókra költözik a Geforce Now, még idén elérhető lesz egyes LG TV tulajdonosoknak a szolgáltatás, mutatjuk melyik modell kell majd hozzá.

crypto50

Az LG pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy az Nvidiával közösen dolgoznak azon, hogy az okostévékre is elhozzák a GeForce Now szolgáltatást. A tervek szerint az applikáció béta verziója még idén elérhetővé válik az LG Content Store-ban és a gyártó idei modelljeivel biztosan kompatibilis lesz. Vagyis a 4K OLED, QNED Mini LED, valamint NanoCell tévék biztosan támogatni fogják mintegy 80 országban. Az első körben 35 ingyen játszató játék is elérhető lesz a Geforce Now televíziós kínálatában. Ezek között szerepelnek olyan nagy nevek mint a Rocket League vagy a Crysis Remastered Trilogy is. Az eddigi információk alapján megfelelő internet kapcsolattal Full HD felbontás mellett 60 képkockával tudjuk majd a játékokat futtatni.

geforce-now-cover

“Az LG vásárlói a legjobbat várják el, ha nagy képernyős játékról van szó” – mondta Lee Sang-woo, az LG Electronics Home Entertainment Company vállalati üzleti stratégiáért felelős vezető alelnöke. Továbbá azt is közölte, hogy “az Nvidiával kötött partnerségük, célja, hogy eljuttassák az LG TV tulajdonosokhoz a Geforce Now-t jelzi az iránti kötelezettségüket, hogy a legjobb játékélményt szeretnék nyújtani a webOS-t futtató televízió készülék tulajdonosai számára.

g-now-1

Az Nvidia Geforce Now egyébként rohamosan fejlődik. Az elmúlt hónapok során rengetek játék lett elérhető a platformon, de ha ez nem lenne elég akkor hamarosan bővülni fog az előfizetési szolgáltatás egy új csomaggal. Ezért az új előfizetőknek 99.99 eurót kell fizetniük félévente. Cserébe pedig RTX 3080 videókártya által nyújtott játékélményt kapunk. Exkluzív RTX 3080 szerverekhez csatlakozhatnak csak azok akik előfizetnek a szolgáltatásra. Valamint 1440p felbontás alatt 120 képkockával játszhatunk PC-n és Mac-en. Valamint ajándékba megkapjuk a Crysis Remastered játékot. Az előfizetés limitált számú, tehát azoknak akik elő szeretnének fizetni minél előbb érdemes előrendelni a szolgáltatást.