Mágneses végű horgászbottal fogtak ki egy iPhone 12 Pro-t

Csatornába ejtett iPhone-t horgásztak ki mágnes segítségével a berlini fiatalok. Nem csak a telefont mentették ki, hanem egy Nintendo Switch is landolt a talált tárgyak osztályán.

INLOCK

Frederik Riedel saját twitter oldalán számolt be az eseményről, miszerint cimborája Berlin egyik csatorájába ejtette iPhone-ját. Rögtön nekiálltak a keresésnek a 3 méter mély sártengerben, de nem találták meg a készüléket, viszont kezeik közé akadt egy Nintendo Switch.

MagSafe

Bizonyára mindenki hallott már az iPhone 12-es sorozat MagSafe megoldásáról. Frederik a megszokottól eltérő módon használta a mágneses megoldást, hiszen annak segítségével horgászta ki barátja csatornába ejtett telefonját. Hajnali 3 óra környékén egy horgászbotra szerelt mágnes segítségével sikerült megtalálni, majd megmenteni az eszközt. Míg a Nintendo teljesen használhatatlan volt, addig az iPhone 12 Pro-t azonnal be tudták kapcsolni. Ehhez hozzátartozik, hogy majdnem teljesen fel volt töltve és csak pár órát töltött a “vízben”. Viszont a játékkonzol ki tudja mióta hánykolódott a csatorna alján.

WWDC

Tudni kell a német úriemberről, hogy Apple szoftverfejlesztő mérnök. Többször részt vett a WWDC-n, ami az Apple Fejlesztői Világkonferencia. Ennek tükrében nem meglepő a gyakorlatias alternatív alkalmazása az új megoldásoknak.

Forrás: phonearena.com