Már 100 millió felhasználónál tart a Disney+

A hatalmas népszerűségnek örvendő Disney+, ami a The Walt Disney company szolgáltatása a 2019.november 12. bemutatás óta, már 100 millió felhasználót gyűjtött magának, úgy, hogy sok helyen még nem is elérhető.

A Disney+ egy olyan szolgáltatás, ahol a cég a saját gyártású filmjeit, sorozatait mutatja be, amit az általa tulajdonban levő stúdiók gyártanak. Ilyen stúdió a Marvel, Pixar, Lucasfilm, National Geographic, és a 20th Century Fox.  Ez a szolgáltatás platform olyan felületeknek lehet a versenytársa, mint a Netflix, HBO GO, HBO Now, Amazon Prime Video vagy a még csak az USA-ban elérhető HBO Max.

A Disney+ jelenleg 59 országban érhető el világszerte. Jelenleg Indiában, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Új-Zélandon, Szingapúrban, Ausztráliában és több Európai országban elérhető. Ilyen Európai országok: Egyesült Királyság, Írország, Németország, Spanyolország, Olaszország, Svájc és Ausztria. Magyarországra 2021-ben érkezik meg várhatóan, viszont pontos dátumról még nincs infó.

A Disney+ előfizetés havi 5,99font/5,99 euróba kerül, tehát egy évre 59,99fontba/euróba. Ez átszámítva durván 2200Ft havonta és 26.400ft évente, a mai árfolyamot nézve. Ezért az összegért olyan filmeket és sorozatokat nézhetünk meg, mint például a Bosszúállók-Végjáték, Pókember, Star Wars filmek vagy éppen mesék közül az Oroszlánkirály vagy a Szépség és a Szörnyeteg. A Disney több tartalmat is csak ezen a platformon jelenít meg. Ilyen például filmek közül a Marvel kapitány, ami az első mozifilmje volt a stúdiónak, ami a streaming szolgáltatások közül csak ezen a felületen érhető el. Emellett a The Mandalorian is, ami ugyancsak itt érhető el kizárólagosan.

Mindezeket látva, reméljük, hogy minél hamarabb hazánkba is elérhető lesz a felület, hiszen ennyi pénzért érdemes lesz előfizetni, hiszen minden népszerű Disney filmet megtalálhatunk majd egy helyen néhány kattintással. Jelenleg a Disney+ magyarországi oldalára fel tudunk iratkozni, azért, hogy biztosan értesüljünk a megjelenésekről.