Megérkezett a dupla kijelzős Vivo mobil

írta: Robi

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem Vivo Nex 2 néven debütált a cég legújabb csúcsmobilja.


Azt, hogy kettő megjelenítővel rendelkezik eddig is tudtuk, de kapott név szerintem mindent elárul, mivel a Vivo Nex Dual Display Edition-re keresztelte a gyártó. Tehát a Nubia X-hez hasonlóan a Vivo újdonsága is kettő kijelzővel rendelkezik, mindkettő AMOLED panel, elől egy 19,5: 9-es képarányú 6,39 hüvelykes 1080 x 2340 felbontású kijelző van. Hátul pedig egy 5,49 hüvelykes Full HD panelt helyeztek el. A két kijelzőnek köszönhetően nincs szükség szelfi kamerára, így 91,6%-os képernyő test aránnyal rendelkezik a telefon az előlapon, ami egész szépen hangzik, de láttunk már ennél nagyobbat is.

A hátlapon lévő főkamera 12 megapixeles, optikai képstabilizátorral és f/1.79-es rekeszértékkel, mellette egy 2 megapixeles f/1.8-as segédkamerát találunk és még van egy harmadik is, ami távolságmérésre és 3D arcelemzésre szolgál. A kamerák mellett vakut is elhelyezett a gyártó, de gondolva arra is aki szelfit készítene éjszaka egy LED gyűrűt is kapott az eszköz, ami lágy fényt biztosít a fotózás során. Természetesen adott a bokeh szelfi mód, szuper éjszakai mód és egyéb nyalánkságok.

A hardveres összetevőkre kitérve, Snapdragon 845 processzor található a Vivo Nex DD Edition-ban, melyhez 10 GB RAM és 128 GB-os háttértár társul. Az akkumulátor 3500 mAh-s és támogatja a 10V/2,25A töltést is. A modellt december 29-től lehet majd megvásárolni 5000 jüanos áron, ami körülbelül 207 ezer forintot jelent. Android 9.0 rendszerrel, Funtouch OS 4.5 kezelőfelület alatt.

forrás: gsmarena