Megérkezett az 1 kg arannyal díszített iPad – ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel

Mutatjuk milyenek lettek a Caviar legújabb méregdrága portékái, már iPad táblagépeket is vásárolhatunk tőlük összesen 1 kg arannyal díszítve.

A Caviar az elmúlt évek során több érdekes koncepcióval is előállt. A külföldi cég az eltelt időszakban rengeteg különleges és méregdrága tech cuccot készített a PlayStation 5-től kezdve a Samsung csúcsmobilokon át egészen az Apple készülékekig. Most újabb eszközökkel álltak elő, melyek a tavaly bemutatott iPad Pro 11 és iPad Pro 12.9 modellek. A két iPad hátlapján lévő Apple logót egy arany almafára cserélték és nem spóroltak az arannyal, mivel összesen 1 kg található rajta a nemesfémből, ennek köszönhetően jelentősen megnőtt a súlyuk az eszközöknek. A 18 karátos Grand Apple nevű alkotásokon Steve Jobs és Tim Cook híres mondatait is láthatjuk.

Persze a Caviar ezt is tudja fokozni, mivel egyből két változatot dobott piacra az újdonságokból, ezek közül az egyik hátlapján a fán lévő almákban még 81 darab 3 milliméteres átmérőjű gyémántokat is találunk. Természetesen a Caviar gondolt azokra is akik telefonjuk hátlapján szeretnék látni az almafát és a gyémántokat. Mivel iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékekre is rá tudják varázsolni ezt a dizájnelemet, igaz nem 1 kg aranyból, de ennek köszönhetően olcsóbb lesz az ár is. Ez az iPad-ek esetében a legdrágább változatnál 184 ezer dollárt, vagyis több tíz millió forintot jelent. Persze vannak olcsóbbak verziók is, gyémántok nélkül 8000-11000 dollárért. Az iPhone-ok valamivel olcsóbbak “csak” 6000-8000 dollár az áruk modelltől és díszítéstől függően. Mindegyikből összesen 99 darab fog készülni, aki pedig úgy gondolja, hogy vásárolna egyet azt a következő oldalon tudja megtenni.