Megvan, mikor érkezik az első OLED kijelzős iPad Pro

Az amerikai vállalat néhány napja bemutatta a legújabb generációs iPad Pro modelleket, amik leginkább processzorban fejlődtek, most viszont kiderült, hogy mikor érkezhet az első generációs OLED kijelzővel felszerelt iPad Pro készülék.

Az Apple néhány napja szép csendben piacra dobta az iPad Pro 2022 készülékeket kétféle méretben. Itt a nagy újítás leginkább az volt, hogy az M1-es chipet M2-esre cserélték, így javult a teljesítmény viszont ezért borsos felárat kérnek el, a legdrágább kiadás pedig 1,4 millió forintba kerül, ami kis jóindulattal is túlzásnak mondható.

Igaz, hogy ezek a termékek a vállalat legerősebb táblagépei, de még mindig van hova fejlődniük. A Samsungnál például már évek óta AMOLED kijelzőket szerelnek a készülékeikbe, míg az Apple csúcskészülékeibe Mini-LED kijelző található meg, ami igaz, hogy magas minőséget képvisel, de nem összehasonlítható az AMOLED kijelzőkkel.

A szivárgások szerint viszont a 2024-es évben végre megérkezhet az első OLED kijelzős iPad Pro, ami jobb üzemidőt is hozhat, ugyanis ezek energiatakarékosabbak, emellett a fényerejük is magasabb lehet. Persze az új panel egyben még nagyobb drágulást hozhat el. Az tudni lehet, hogy ezek is LG és Samsung kijelzők lesznek, csak úgy, mint a telefonoknál.


Forrás