Most minden mobil 20 ezer forinttal olcsóbb a Telenornál

A Telenor egy új promóciót indított, aminek keretén belül minden régi készüléket 20 ezer forintért beszámítanak új telefon vásárlásakor.

crypto50

Hazánkban rengeteg olyan készülék van, ami egy új mobil vásárlását követően fiókba kerül és teljesen megfeledkeznek róla. Sokszor akkor szembesülnek vele a felhasználók, hogy hoppá, van ez a mobil is amikor már évek óta a használaton kívül van az eszköz és már csak papírnehezéknek jó. Az ilyen elektronikai hulladékokat nem tanácsos kidobni, mert olyan anyagok vannak bennük amik környezetvédelmi szempontból veszélyesek. Ilyen például az ólom és a higany, amik könnyedén beszivároghatnak a talajvízbe.

Ha neked is van ilyen telefonod, vidd be a Telenorhoz és 20 ezer forintot elengednek az új készüléked árából. Akár több régi mobilt is bevihetsz, de a kedvezmény egy mobil vásárlásánál nem vonható össze, viszont ha a család több tagja is új okostelefont kap, akkor már érdemes több régi, megunt eszközt bevinni.

Ez az akció október 6-ig él, de a promóciós kódokat október 20-ig lehet beváltani. Feltétel viszont, hogy beolvasható IMEI számmal rendelkezzen az eszköz. A 20 ezer forintos kedvezmény az új Hiper-tarifa mellé esetén vehető igénybe két év hűségidő vállalásával. Cégek esetében is lehet élni a kedvezménnyel, ehhez Telenor MyBusiness Classic L, XL vagy XXL csomagok közül kell választani.

Azt is fontos megemlíteni, hogy az ilyen régi mobilok bármikor leadhatók a szolgáltatók üzleteiben, ha számodra is fontos a környezetvédelem érdemes élni ezzel a lehetőséggel.