Mutatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb iPhone 14 modellek

Az amerikai vállalat egy hete bemutatta az iPhone 14 sorozatot, amiről most korai népszerűségi adatok szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mely termék a legnépszerűbb.

Az Apple szeptember 7-én tartotta meg a legutóbbi sajtóeseményét, amin bemutatkozott az iPhone 14 széria, a legújabb Apple okosórák és az új AirPods Pro fülhallgató. Az okostelefonok közül négy készülék is bemutatásra került, amit már Magyarországon is hamarosan meg lehet vásárolni.

A sorozat felállása is változott, ugyanis a Mini sorozatot kivezették, helyette pedig egy Plus modell érkezett, így most az alábbi készülékek lesznek kaphatóak: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max. Árazást tekintve nem mondhatjuk, hogy jó áron érhetőek el, hiszen brutálisan drágák lettek az új termékek. A legolcsóbb modell az új szériából 449.999 Ft, ami szinte teljesen megegyezik az iPhone 13 modellekkel.

A napokban egy új szivárgás érkezett arról, hogy melyik készülék, milyen népszerű a korai elemzések szerint. Az iPhone 14 Pro Max modell most meghaladta a tavalyi érdeklődést az iPhone 13 Pro Max készülékhez képest, a sima iPhone 14 Pro modell pedig semleges minősítést kapott, így ott nem nagyon történt változás.

A forrás szerint az iPhone 14 és iPhone 14 Plus modellek iránti érdeklődés a szállítmányok 45%-át teszik ki. Érdekességként azt is megjegyzik, hogy tavaly a Mini sorozat után nagyobb volt a kereslet, mint most a Plus után.


Forrás