Mutatjuk mennyi az új iPhone SE hazai ára

iphone-se-price-cover

A napokban megérkezett az Apple olcsónak mondható telefonja. Az iPhone SE ára kedvezőbb lett mint amit a gyártó többi modellje kapott, de ennyiért van jobb vétel is a piacon.

Az Apple a héten bemutatta legújabb készülékét, a már évek óta várt iPhone SE folytatását. A korábban kiszivárgott információk valóban igaznak tűntek a telefonnal kapcsolatban. Dizájnban az iPhone 8-ra hasonlít az SE, belül pedig az iPhone 11 modellekben is található A13 Bionic lapka található benne. Persze ahogy lenni szokott az Apple ezúttal is adott, de mellette el is vett valamit.

Az iPhone SE bevezetésével kikerült a kínálatból az iPhone 8 és iPhone 8 Plus. Valamilyen szinten érthető is ez a lépés. Jobb hardverral és “kamerával” debütált az eszköz és az IP67 védelm is megmaradt. Annak, aki megvenné az Apple újdonságát még pár napot várnia kell. Természetesen ettől függetlenül leadhatjuk rendelésünket a vállalat helyi weboldalán, de csak április 24. után kapjuk meg a telefont. Az iPhone SE ára itthon a következőképpen alakult:

  • iPhone SE 64 GB – 179.990 Ft
  • iPhone SE 128 GB – 199.990 Ft
  • iPhone SE 256 GB – 239.990 Ft

Láthatóan nagyjából megegyező megegyező áron debütált az SE, mint amennyiért mostanában az iPhone 8-at tudtuk megvásárolni. Színek tekintetében fehér, fekete és piros (product red) változatokban tudjuk beszerezni. A telefonról bővebben itt olvashatsz, ha pedig rendelnél, azt ezen a linken tudod megtenni.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.