Okosóra vásár a Hekka.com-on!

Az okosórák piaca egyre csak növekszik, ami nem is csoda, hiszen a hagyományos órákkal szemben funkciók terén jóval többet tudnak ezek az eszközök. Ma már minden árkategóriában lehet okosórát venni, az olcsóbb modellektől a több százezer forintos darabokig. Most hoztunk hármat, amiket a hónap végéig akciós áron lehet megvásárolni

A Mibro X1 nem csak külsőre tűnik sportos órának, a funkciók listáját látva is kiejthető, hogy kifejezetten sportolásra lett kifejlesztve. Összesen 38 sportmódot támogat, figyelhető vele a véroxigénszint, a pulzus, van alvásfigyelés, kalória számláló és vízállóság 50 méterig.

Az X1 nagy előnye, hogy akár 60 nap üzemidő is elérhető egyetlen töltéssel, ilyenkor persze cserébe néhány funkcióról le kell mondani. Az eszköz 1,3 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, az óra applikációjának futtatásához minimum Android 5 vagy iOS 10 rendszerre van szükség. A PMibroX1 kuponnal most 69 dollár helyett, 47 dollárét (kb.: 17.800 Ft) lehet a tiéd, ingyenes kiszállítással.

Mibro X1 rendelés

A Xiaomi Watch S1 Active már valamivel drágább modell, nyilván nagyobb gyártóról van szó és az anyaghasználat tekintetében is van eltérés. Az óra elegáns külsője ne tévesszen meg senkit, 117 fitnesz módot támogat és van vízállóság is 50 méterig. Az S1 Active ráadásul beépített GPS-t is kapott, ami mondjuk futás közben eléggé jól jöhet.

Szintén adott az alvásfigyelő, a véroxigénszint mérés és a pulzusszám figyelő is. A maximális üzemidő 24 nap, de folyamatosan aktív GPS esetében kb. 1,5 napos üzemidőre lehet számítani. A Xiaomi Watch S1 most 20 dolláros kedvezménnyel vásárolható meg ha használod a HEKKAS1 kupont. A vételár így 45.600 forintnak megfelelő összeg, ebben már benne van az áfa, a kiszállítás pedig ingyenes.

Xiaomi Watch S1 Active vásárlás

Ha valakinek egy belépőszintű okosórára van szüksége a COLMI C61 egy megfelelő választás lehet. A dizájn nagyon hasonlít az Apple Watch-ra, de azért nem teljesen ugyanaz. Rengeteg sportmód van itt is és akár 7 napos üzemidő.
Adott az IP67 védelem és akár telefonhívást is lebonyolíthatunk az órán. A kijelző 1,9 hüvelykes a screen-body arány pedig 95 százalékos. A COLMI C61-et most 11.000 forintnak megfelelő összegért tudod megvásárolni a PCC kuponnal.