Online kaszinójátékok, amelyekre érdemes várni 2022-be

A kaszinóipar 2020 eleje óta segít az embereknek a világjárvány utóhatásainak kezelésében, miközben bent maradnak a házban. Az emberek áttértek az online kaszinójátékokra, mivel felfedezték a lélegzetelállító nyerőgépek és játékok tárházát, amelyek sokkal izgalmasabbak, mint a kaszinóházakban rángatózó kaszinó nyerőgépek. Most 2022 lesz az az év, amikor a fejlesztők és a kaszinóüzemeltetők folytatják az új és újjáélesztett klasszikus online kaszinójátékok létrehozását.

crypto50

Több kaszinóoldalt optimalizálnak Vulkan Vegas HU kaszinóhoz hasonlóan, hogy megfeleljenek a világszerte a szerencsejátékosok 26%-ának egyre növekvő igényeinek az érdekesebb és kifinomultabb grafika iránt. A 2022-es év kihívása azonban az, hogy fenntartsák a hőséget a szerencsejáték-iparban. Mi lehet az a jó hír, amire a szerencsejátékosok várnak, ami túlszárnyalja az elvárásaikat?

Természetesen az új online kaszinójátékok és a továbbfejlesztett játékélmény a legjobban várt események közé tartoznak. Íme, az a hat kaszinójáték, amire 2022-ben érdemes odafigyelni.

Starburst

Úgy hangzik, mintha 2012 nagyon régen lett volna, ha a megjelenési dátumokról van szó? Mert az is! A Starburst még ennyi idő után is vezeti a szerencsejáték-ipar legnépszerűbb játékainak listáját.

Klasszikus játékmenetet kínál az 5×3-as paneltől kezdve, egyszerű how-tokkal, ahol a játékos csak pörgeti a tárcsákat anélkül, hogy túl sokat gondolkodna a változtatásokon. Egyszerű és magával ragadó, következésképpen kifizetődő.

Ezért még a mai napig és az elkövetkező években is a Starburst inkább az elektromos zenével és a csillagos látványvilággal – beleértve a virtuális valóság alkalmazását, amely 2022-ben generál majd nagy hypeot – nyújt egyedi benyomást. Ettől eltekintve még mindig tisztességes, 96,09%-os RTP-vel rendelkezik, ami az átlagon belül van.

Nincs sok további játékbeli funkció ebben a játékban, de határozottan könnyű és gyors tempójú. A játékos csak a nyerővonalakat eltaláló szimbólumokat párosítja, amíg a vad szimbólumok meg nem jelennek, és az újrapörgetések nem aktiválódnak. A fogadási lehetőségek állíthatóak, ezért érdemes az alapjáték során kipróbálni a játékot.

Cocktail Book

A legtöbb kocsmai témájú nyerőgépes játékban ez az első alkalom, hogy 2022-ben egy koktélos receptkönyve több szerencsejátékost is elcsábít. Ez a Swintt új, öttárcsás videónyerőgépes játéka. Míg más régi nyerőgépes játékokat folyamatosan módosítanak, a Swintt most újrakezdte ezt az egyedi témát.

A játékosoknak januárban kell figyelniük a lehetséges demó megjelenési dátumára, és ez biztosan mobil-integrált HTML5 technológiával.

Steam Spin

Ahogy 2022 kezd bemelegedni, úgy kezdenek el az új játékok is még jobbá válni, a játékosok elkezdhetik pörgetni a Steam Spin nyerőgépet, hogy lehetőségük legyen akár 8000-szeres alaptét nyereményeket kapni. Ez az új játék három tárcsával és három sorral rendelkezik, összesen kilenc nyerősort kínálva. A Steam Spin-t a Jade Rabbit’s Studio készítette.

A wild helyettesítő szimbólumot egy aranyszínű “W” jelképezi, a vonat pedig a scatter szimbólum. A játék további jellemzői a nudging wilds, a SteamSpin terület és a buy bonus. A játék 96%-os RTP-vel rendelkezik.

Miss Midas

A görög mitológia témája a 21. században is másképp ragadja meg a játékosokat, mert az ősi történelem és a kultúra meglátásainak mérföldköveként szolgál. Ezért is szerepelnek a görög legendák olyan erősen a filmekben és még az olyan online játékokban is, mint a Miss Midas, ami egy online nyerőgépes játék.

A Miss Midast a NextGen fejlesztette ki, az aranyból vad szimbólummá való átalakulással élénkítve a játékosokat. Ez egy 5×3-as panel, színes és elegáns csempékkel a tárcsákon, amelyek felejthetetlenné teszik a VR-élményeket. Míg olyan funkciók, mint Miss Midas mint wild és a kastély mint scatter léteznek, van bónuszjáték és szerencsejáték funkció is. Minden bizonnyal a Miss Midas az egyik legjobban várt játék 2022-ben, mivel a növekvő Super Bet funkció 95,62%-os RTP-t biztosít a játékosnak, miközben a tét nagyságát úgy állíthatja be, hogy közben nem feszül túlságosan.

Ennek köszönhetően pedig a játékosok akár az alaptétjük 2.500-szorosát is megnyerhetik. Képzeld el a lehetőségeket!

Snakes and Ladders Megadice

A Pragmatic Play egy új kaszinó online nyerőgépes játékkal jelentkezik, amely a játékosokat egy virtuális dzsungelbe viszi, ahol a dzsungel királya felemelkedik. Tízféleképpen lehet nyerni ebben a nyerőgépes játékban, amelynek öt tárcsája lesz. Bár még nem közölték, hogy mekkora lesz a hozam, az RTP értéke 94% és 97% között mozog majd, tehát az iparági átlagot várhatjuk.

A többi online nyerőgépes játékhoz hasonlóan a Snakes and Ladders Megadice is rugalmas fogadási tartományt kínál majd, 0,10 €-tól 50,00 €-ig. Ha minden jól megy, a játék 2022-ben jelenik meg a különböző online kaszinó platformokon.

Might of Ra

A Might of Ra egy újabb Pragmatic Play remekmű, amely 2022-ben érkezik, és az ókori Egyiptomot eleveníti fel a tárcsákon megjelenő csodálatos látványvilággal. Ez egy olyan nyerőgépes játék, amely rengeteg funkciót kínál majd, mint például kombinációk, ingyenes pörgetések és még sok más. A Might of Ra 50 módot kínál arra, hogy a játékosok a megérdemelt legjobb nyereményeket kapják.

Készülj fel 2022-re, remek lesz!

Nagy örömben lesz részed, hiszen a jobb grafikai tervezés, az animáció és a digitális elemek egyéb beharangozói kezdik motiválni a szoftverfejlesztőket, akik nyerőgépeket, elektronikus rulettet vagy bármilyen más játékot készítenek. És emiatt az új online kaszinójátékok kétségkívül uralni fogják a szerencsejáték-ipart. Itt az ideje, hogy az online kaszinójátékok egy teljesen más szintre lépjenek!

Ha megnézzük, hogy mi várható, láthatjuk, hogy nem csak a hagyományos képernyőn játszható nyerőgépek, de a virtuális valóság is szerepet kap ma már az online kaszinók világában. Szeretetre méltó kedvenceink mellett pedig továbbra is várható, hogy hónapról hónapra újabb nyerőgépek jelennek meg, amelyek mindig újabb módozatokat hoznak arra, hogy nagyot nyerhessünk!