Őrületes áron kelt el egy bontatlan 2007-es iPhone

iphone

Az amerikai vállalat termékei nagyon népszerűek, nem csak a most kaphatóak, hanem azok is, amiket már nem is forgalmaznak. Az első iPhone készülékek közül egyet a napokban őrületes áron értékesítettek Amerikában.

Az Apple nagy múltra tekint vissza az okostelefon gyártás tekintetében, ugyanis az első okostelefonjukat még 2007-ben mutatták be, ami nagy innovációt hozott el a piac számára, hiszen ez volt az első érintő képernyős készülék, amit ezt követően minden márka követett és még mindig ezt a technológiát használja mindenki.

Azt tudjuk, hogy az Apple mindig prémium termékeket kínált és nagyon sokan rajonganak a készülékekért és meg is veszik őket, legyen az akármilyen magas áron. Sőt sokan elképesztően magas összegeket is képesek kiadni annak érdekében, hogy egy régi Apple okostelefont megvásároljanak.

Így történt most is, ugyanis egy aukció keretein belül elárvereztek egy első generációs iPhone készüléket, amiért valaki 35.000 dollárt fizetett ki, azaz mai árfolyamon számítva durván 14 millió forintot. Az aukció keretein belül elkelt még egy első generációs iPod is, amit 25.000 dollárért vásároltak meg.


Forrás