Otthoni eszközök kedvezményes áron a Hekka.com-on!

A következő három terméket a hónap végéig vagy a készlet erejéig tudod megvásárolni a Hekka.com-on. Találsz köztük konyhai gépet és karácsonyi dekorációt is!

BioloMix forró levegős fritőz 360°-os légkeringető rendszerének köszönhetően akár 85 százalékkal levesebb zsírral készíthetünk kívül ropogós, belül puha ételeket. Az eszköz nyolc előre beállított sütési módot kapott, ezek közül egy digitális érintőképernyő segítségével tudunk választani.

BioloMix

Az ételkosár 5 literes, ami bőven elég egy négy fős család részére, a hozzá tartozó fogantyú könnyen tisztítható, a levehető alkatrészek mosogatógépben moshatók, PFOA és BPA mentesek. A BioloMix forró levegős fritőz most akciósan vásárolható meg a PBM5L kuponnal 89.99 dollárnak megfelelő összegért, ami kb. 34.980 Ft. EU raktáras termék, gyors kiszállítással.

BioloMix forró levegős fritőz vásárlás

Ha még hiányzik valamilyen karácsonyi dísz otthonról rendelj karácsonyi hóesés fényprojektort. Ez az eszköz még hó nélkül is téli hangulatot kölcsönöz a lakásba vagy az udvarra. IP65 védelemmel rendelkezik, így a hó és az eső sem jelent neki gondot.

A LED egység 180°-os szögben elfordítható és egy távirányító is jár a masinához, amivel előre beprogramozott funkciók érhetőek el. A fényprojektort most 58 dollár helyett 35,8 dollárért (kb.: 13.900 Ft) lehet megvásárolni a PLed kuponnal.

Karácsonyi hóesés fényprojektor vásárlás

A hideg téli reggeleken jól esik egy forró kávé, a FIMEI Espresso kávégép egy mindenki számára megfizethető modell, amivel összesen nyolc fajta kávét lehet készíteni. A gép 20 bar nyomással dolgozik, a víztartálya 1,2 literes, túlmelegedés funkciót is kapott a masina és nem hiányzik a tejhabosító funkció sem.

A rozsdamentes acél külsőnek köszönhetően az eszköz könnyen tisztítható. Az eredeti 110 dolláros ár helyett most 95 dollárnak megfelelő összegért (kb.: 36.900 Ft) vásárolható meg a FIMEI Espresso kávégép a PFEM kuponnal.

FIMEI Espresso kávégép vásárlás

Mindhárom terméket EU-s raktárból szállítják és az áfát már belekalkulálták az árba.