Otthoni okoseszközök áron alul a Hekka.com-on!

Karácsony után is folytatódnak az akciók a Hekka.com-on! Most kuponnal két robotporszívót és egy forrólevegős fritőzt lehet egész baráti áron megvásárolni. 

Az Ultenic D5S Pro Alexa és Google asszisztens támogatást is kapott, így csak egy szóba került és tisztává varázsolja a lakást. Az eszközhöz tartozó applikáción keresztül elindítható, leállítható és ütemezhető a takarítás. Módosíthatjuk a porszívó szívási erősségét és beállíthatjuk a tisztítási módokat.

A maximális szívóteljesítmény elérheti a 2200Pa, így könnyen felszívja a port, morzsákat, szennyeződéseket vagy a szőrszálakat. A D5 robotporszívó automatikusan megnöveli a szívóerőt a maximumra, ha egy szőnyegen dolgozik. A masina a hosszabb élettartam érdekében rendelkezik ütközésgátlóval és leesésgátlóval is. Használd a PD5S kupont és vásárold meg 227 dollár helyett 189 dollárnak megfelelő összegért (71.300 Ft) az Ultenic D5S Pro-t. 

Ultenic D5S Pro vásárlás ezen a linken 

Az Ultenic K10 okos fritőzzel egészségesebb és ropogósabb ételt készíthetünk ráadásul jóval rövidebb idő alatt mintha olajban vagy zsírban sütnénk. Az elkészíteni kívánt ételtől függően, összesen 11 előre beállított mód közül tudunk választani. Akár 5 személy részére elegendő ételt is készíthetünk a K10 okos fritőzben, és egy egész sült csirke is bele fér.

fritőz

Az ergonomikus érintőképernyős kezelőpanel teljes rálátást biztosít a főzés folyamatára, növelve a láthatóságot és a könnyű használatot. Az intelligens K10 csatlakoztatható az Ultenic applikációhoz, főzési folyamat nagy része távolról, közvetlenül az appon keresztül vezérelhető. Hangvezérléssel is használható az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével. Az eszköz mosógépben is mosható, PFOA- és BPA-mentes elemeket tartalmaz. Az Ultenic K10 okos fritőz a PK10 kuponkóddal most 116 dollárnak megfelelő összegért (43.000 Ft) vásárolható meg a készlet erejéig.

Ultenic K10 okos fritőz vásárlás

A Proscenic M7 Pro intelligens porgyűjtővel rendelkezik, aminek köszönhetően a portartály kiürítése teljesen automatikus. Az robot egy lézeres navigációs rendszerrel navigál és térképezi fel az otthonunkat, valós idejű térképet készít a szobákról, majd megtervezi a legjobb takarítási útvonalat.

A Proscenic Home alkalmazással választhatunk a tisztítási módok között, ütemezhetjük a tisztítást, kiválasztatjuk egyenként a helyiségek tisztítását, virtuális tiltott zónákat hozhatunk létre. A Nidec kefe nélküli motorral hajtott M7 Pro robotporszívó maximum 2700 Pa szívóteljesítményt tud biztosítani, így erőfeszítés nélkül képes felszívni a háziállatok szőrét, a szennyeződéseket és a port. A Proscenic M7 most 308 dollárnak megfelelő összegért (116.300 Ft) vásárolható meg a PM7 kuponkóddal a készlet erejéig.

Proscenic M7 Pro vásárlás ezen a linken

Mindhárom okoseszköz EU-s raktárból érkezik és már az áfát is belekalkulálták az árba.